Milletvekili Ali Özkaya'dan Kurban Bayramı mesajı;

Yüce Allah'a koşulsuz teslimiyetin, duanın, dayanışmanın, birbirimize daha çok yaklaşmanın; büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, küslükleri, hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri tartışmasız bayramlardır. Bizlerde bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. 

Bayramlar bizleri aynı istikamete yönlendirerek, aramızdaki engelleri kaldıran ayrıcalıklı zamanlardır. Yapılan ibadetlerin, gerçekleştirilen ziyaretlerin, uzanan yardım ellerinin bizi sımsıkı bir şekilde sardığı ve kardeşliğimizi güçlendirdiği bu mübarek günleri fırsat görüp, özellikle çocukları , yetimleri, öksüzleri ve hastaları gözetmeyi unutmamalıyız. Bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, milletçe kardeşlik duygularımızı ön plana çıkarmalıyız.

Bu duygularla; Bir kez daha kurbanlarınızın makbul olmasını temenni ederken, Hac farizasını yerine getiren tüm vatandaşlarımızın ve kardeşlerimizin de haclarının kabulünü Rabbimden niyaz ediyorum.

Hz.İbrahim'in sadakati, Hz.İsmail'in teslimiyeti, Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed’in(S.A.V)güzel kulluğunun hanelerimize dolması duasıyla; Kurban Bayramı'nın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemi'ne hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.