MİDAS TERMAL’E ADANALI MİSAFİRLER
Gazlıgöl Belediye Meclisinin 05.12.2011 tarih ve 2011/37 sayılı Meclis Kararı ile Belediye Başkanı Selahattin Keskin ‘e verilen yetki ile Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi ve Gazlıgöl Belediye Başkanlığı arasında, %99 hissesi Gazlıgöl Belediye Başkanlığına ait olan Midas Termal Otel ve Villaları kullanımı için karşılıklı olarak Protokol imzalandı.
16.11.2012 tarihinden 16.11.2015 tarihine kadar geçerli olacak Protokol’e göre Tesis konaklama oda ve banyo ücretlerinde, fiyat levhaları üzerinden %20 indirim yapılacak, ekstra harcamalar ve tesise verilecek zararlar müşteri tarafından karşılanacaktır.
Bu protokol ile Kış Aylarında Termal Turizminin yaşandığı Gazlıgöl Kasabasında ki sosyal ve ticari durgunluğun giderilmesi ile Gazlıgöl Kasabasının Yaz Kış Termal Turizmi dolu dolu yaşayarak, Beldenin kalkınmasına fayda sağlanması amaçlanmıştır. Ayrıca bu protokolden faydalanan emekli vatandaşlarımız ve aileleri daha ucuza daha sağlıklı bir tatil imkanı yaşayabilecektir.
Bu sebeple yapılan bu protokolün Kasaba Halkına ve bu protokolden faydalanacak Emekli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.GAZLIGÖLHABER.COM