MHP’yi her seçimde baraj altında göstermeye çalışan çevrelere de seslenen Başkan Kocacan, Sivas, Bursa, Kayseri ve Erzurum’da gerçekleştirilen mitinglerdeki doluluğu görmelerini istedi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Türk milletinin MHP’yi bağrına basarak emniyet sigortası gibi görmeye başladığını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, ''MHP siyaset semalarında bir kutup yıldızı gibi parlamaya başladığından beri; aziz milletimiz Milliyetçi-Ülkücü Hareketi bağrına basarak büyük bir misyon yüklemekle kalmamış, partimizi emniyet sigortası gibi görmeye başlamıştır. Millet egemenliğinin sarsılmaz kalesi görevini büyük bir sorumluluk ve fedakârlıkla üzerine alan MHP; tutarlı, kararlı ve ilkeli tutumu sayesinde zamanla siyaset ikliminin rüzgârı olmuştur. Ne var ki her seçim atmosferine girildiğinde milletimizin MHP’ye gösterdiği büyük teveccühü hazmedemeyen rakiplerimiz, aleyhimizde algı operasyonları, itibar suikastları düzenleme yarışına girmiştir. Ancak MHP, bu saldırı ve karalama kampanyalarını savuşturarak milletin sinesinde ve yüreğindeki özel yeri korumayı başarmıştır. MHP, kurumları, kurulları ve teşkilatlarıyla çalışkan bir dava insanları manzumesidir. MHP’yi destekleyen milyonlar da vefalı, kanaatkâr, sabırlı ve kadirşinas bir kitledir. Partimizin mevcudiyeti ve davamızın kutsiyeti, şairin ‘Yüreklerde köz menem!’ dediği gibi; kalplerde kor gibi yanmakta, ruhları güneş gibi ısıtmakta, gönülleri meltem gibi ferahlatmaktadır”

“MHP’yi her seçimde baraj altında göstermeye çalışan çevreler, mahcup olmuşlardır”

MHP’yi her seçimde baraj altında göstermeye çalışan çevrelere de seslenen Başkan Kocacan, Sivas, Bursa, Kayseri ve Erzurum’da gerçekleştirilen mitinglerdeki doluluğu görmelerini istedi. Kocacan, “2023 Seçimlerine yaklaşılırken görülmektedir ki; Yabancı fonlarla beslenen ve bazı siyasi partilerce algı çalışması için kiralanan sahteci anket şirketleri, partimizi sandık altına süpürme çabasındadır. Zillet İttifakının sözcüleri, MHP’yi ve Cumhur İttifakını karalama yarışına girmiştir. Hemen her gün rakamlar ve olaylar saptırılmak suretiyle kamuoyu eğilimine yön verme çabalarına şahit olunmaktadır. Bütün bu beyhude gayretler, MHP’nin milletimizin nezdinde edindiği seçkin mevkii değiştirmeyecektir. Yıllardır MHP’yi her seçimde baraj altında göstermeye çalışan çevreler, her seferinde mahcup olmuşlardır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyfendimizin tensip ve katılı ile Sivas, Bursa, Kayseri ve Erzurum’da gerçekleştirdiğimiz son açık hava toplantıları, MHP’yi sandık altına süpürmeye yeltenen zillet sözcülerini ve destekçilerini sükûtuhayale ve hüsrana uğratmıştır. Meydanları dolduran on binlerin verdiği caydırıcı mesaj ile toplantıların coşku ve ihtişamı karşısında, partimizi ve Hareketimizi küçümsemeye yeltenmeye çalışanlar dilsiz olmuştur. MHP’nin toplantıları aynı zamanda, yalan ve hilekârlıkla toplum mühendisliğine soyunan şark kurnazlarının foyasını bütün çıplaklığıyla ortaya çıkarmıştır. Zillet sözcüleriyle destekçisi medya da bolca laf ve dedikodu üretip vakit zayi ederken, MHP seçim için çoktan yollara düşmüştür. Son açık hava toplantılarımız, MHP’nin nerede aranacağına ve gücünün nereye ulaştığına dair güçlü bir karine oluşturmuştur”

 

 “Adım adım 2023; ‘KÖYÜM BENİM’ Sohbet Toplantıları” başlıyor

“MHP; dildedir, gönüldedir” diyen Başkan Kocacan ‘Adım adım 2023; KÖYÜM BENİM Sohbet Toplantıları’na başlayacaklarını duyurdu. Başkan Kocacan, “ MHP teşkilatları yollarda, köylerde, kasabalarda, camide, cemevinde, halkın arasındadır. Ülke gerçeklerini konuşmak, MHP’nin siyaset anlayışını sebep ve gerekçeleriyle anlatmak ve ihanet odaklarının vesayetindeki zillet ittifakının çirkin politikalarının perde arkasını milletimize aktarmak üzere partimizce projelendirilen temalı toplantılar; geçen yılın Eylül ayında başlamıştır. 4 Eylül 2021’de Afyonkarahisar’dan başlayan etkinliklerimizde: “Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023 - Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler” Temalı 9 Bölge Toplantısı; “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu” Temalı İl Toplantıları;  “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” gerçekleştirilmiştir. Üç etapta hayata geçirilerek bazı illerin merkez ilçelerinin de dâhil edildiği Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarının sayısı 966’ya ulaşmıştır. Halkın arasında teşkilatlarıyla; siyaset platformunda da Başkanlık Divanı, Parlamento Grubu ve Kurullarıyla etkileyici bir dinamizm sergileyen MHP, aktif siyasi faaliyetlerini yeni bir projeyle sürdürecektir. İl ve ilçelerden sonra 8 Ekim gününden itibaren “Adım adım 2023; ‘KÖYÜM BENİM’ Sohbet Toplantıları” başlatılacaktır. “KÖYÜM BENİM” temalı sohbet toplantıları sırasında, aziz vatanın her sathı köy köy dolaşılarak en ücra köşelerdeki vatandaşlarımızla kucaklaşılacaktır. Sohbet toplantılarında, MHP ve Cumhur İttifakının Türkiye’nin bekası yolunda üstlendiği sorumluluğun değeri bütün ayrıntılarıyla dillendirilecektir. Cumhur İttifakını vücuda getiren millî mutabakatın sürdürülmesinin, mevcut bölgesel ve küresel konjonktürde taşıdığı hayati önem paylaşılacaktır. Küresel aktörlerin dümen suyundaki zillet cephesince milletten gizlenmeye çalışılan kirli ittifakların, pazarlık masalarında nasıl aşikâr bir ihanete dönüştüğü sabırla anlatılmaya devam edilecektir”