Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili başkanlığındaki MHP’li belediye başkanları, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük makamında ziyaret ederek kredi talebinde bulundular.







Başkanların talebini geri çevirmeyen Genel Müdür Büyük, imkanlar doğrultusunda destek vereceklerini söyledi.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’li belediye başkanlarının seçim öncesi vermiş olduğu sözleri yerine getirmeleri için destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliğini ziyaret eden MHP’li belediye başkanları, Milletvekili Taytak’ın destekleriyle dün de İller Bankasını Genel Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Genel Müdür Yusuf Büyük, Milletvekili Taytak’ı ve başkanları samimi bir şekilde karşıladı. Ziyarete Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyup Yakan, Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu, Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir, Serban Belediye Başkanı Vedat Köse ve Sülün Belediye Başkanı Şükrü Bacak katıldı.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP’li başkanlara teşekkür etti. Genel Müdürü Yusuf Büyük, başkanların talep ve isteklerini tek tek dinleyerek not aldı. Belediye başkanlarının bölgelerine yapacağı hizmetlerle ilgili kredi taleplerini geri çevirmeyerek gerekenin yapılması için talimat verdi. Genel Müdür Büyük imkanlarımız doğrultusunda gereken desteğin verileceğini ifade etti. Sıcak ve samimi ortamda geçen görüşme de başkanlar memnun kaldı. MHP’li başkanlar destekleri için hem Genel Müdürü Yusuf Büyük’e hem de Milletvekili Taytak’a teşekkür ettiler.

Desteklerinden dolayı İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’e teşekkür eden Milletvekili Taytak, “Sayın Genel Müdürümüzü Afyonkarahisar belediye başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Sayın Genel Müdürümüz her zamanki gibi alicenaplığı ile bizi karşıladılar. Sağolsunlar belediye başkanlarımızın ihtiyaçlarını teker teker tespit ettiler. Kendilerinin imkanları doğrultusunda yapabileceklerinin hepsinin sözlerini verdiler. Diğer konularla ilgili taleplerimizi sayın bakanımızla paylaşacaklarını, ona göre Afyonkarahisar’a gerekli olan her türlü yatırımı yapmak için çaba göstereceklerini ifade ettiler. Bende sayın genel müdürüm size çok teşekkür ediyorum” dedi. Milletvekili Taytak ziyaret sonunda günün anısına Genel Müdür Büyük’e hediye takdim etti.