MHP İL YÖNETİMDEN ANKARA ÇIKARTMASI

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada



Milliyetçi hareket partisi Afyonkarahisar il başkanlığı Ankara'ya çıkartma yaptı.

İl başkanı Mehmet KOCACAN ve il yönetimi üyeleri ilk olarak MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletveki Mehmet TAYTAK ile beraber merhum Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ'in mezarını ziyaret ederek dua ettiler. Daha sonra Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet TAYTAK ve il yöneti bir süre Başbuğun anıt mezarı başında sohbette bulunduktan sonra TBMM misafirhanesinde yemeğe geçtiler. Uzun bir sohbet ve samimiyet dolu konuşmaların ardından Afyonkarahisar teşkilatı MHP Genel Başkanı Dr Devlet BAHÇELİ Bey' i makamında ziyaret edip elini öperek hayır dualarını aldılar.

Program ile alakalı MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet TAYTAK '' Afyonkarahisar'dan bu gün ankara'ya gelerek bizleri gerçekten mutlu eden kıymetli il başkanıma ve yönetimime çok teşekkür ederim. Kendileri ile sık sık bir araya geliyoruz ama bu gün ki ziyaretleri şahsımı ziyadesi ile memnun etmiştir. Genel Başkanımızıda ziyaret ettik ve Afyon teşkilatımıza teşekkür ettik. Yine bu ve buna benzer programlar ile gerek ankarada olsun gerek ise afyonkarahisarımızda olsun sık sık bir araya geleceğiz '' dedi.

Program sonrası il yönetimi üyeleri MHP Genel Merkezinde Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet TAYTAK ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Afyonkarahisara geldiler.