rnrnMHP İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDIrnrnMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından il koordinasyon kurulu toplantısı Elçi düğünü salonunda gerçekleştirildi.rnToplantıya MHP Genel Başkan yardımcısı Reşat ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

MHP İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından il koordinasyon kurulu toplantısı Elçi düğünü salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya MHP Genel Başkan yardımcısı Reşat Doğru, milletvekilleri, ilçe ve beldelerin MHP’li belediye başkanları ile birlikte parti üyeleri katıldı. Toplantının divan üyeliğine MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İl Başkanı Aziz Aslan ve MHP Karaman Eski Milletvekili Hasan Çalış yaptı. Gerçekleştirilen toplantının amacının ülke ve kent gündemini değerlendirmek olduğunu söyleyen Başkan Aziz Aslan, göreve geldikleri 5,5 aylık dönemle ilgili toplantıya katılanlara bilgiler aktardı. Göreve başladıktan sonra MHP’li ilçe ve beldelerin belediye başkanları ile birlikte İl Genel Meclis üyeleri bir araya gelerek yapılması düşünülen projelerle ilgili sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Başkan Aslan, “Teröre destek veren Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için Türkiye’de ilk imza kampanyasını biz başlattık” dedi. MHP İl teşkilatı olarak yaklaşan yerel seçimler öncesinde 4-5 kişiden oluşan propaganda ekipleri de kuracaklarını ve bu ekiplerin özellikle ilçe ve beldelerde çalışmalar yürüteceklerini belirten Başkan Aziz Aslan, “Vatandaşlardan ayrı siyaset yapılamayacağını bildiğimiz için sürekli vatandaşlarla bir araya gelmeye özen göstereceğiz” dedi. Konuşmasının sonunda bazı teşkilat üyelerine sitemde bulunan Aslan, “Ne yazık ki bazı üyelerimiz ülke ve kent meselelerine sahip çıkmakta kayıtsız kalmaktadırlar. 100 metre ötede gerçekleştirilen imza kampanyasına destek vermeyen, partisinin bayramlaşma törenine bile gelmeyen teşkilat üyelerimiz var. Teşkilata ve partiye sahip çıkmalıyız” dedi. “ÜLKENİN DEĞERLERİNE PERVASIZCA SALDIRILIYOR”
Toplantının açılışında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Reşat Doğru, Türkiye’nin her zamankinden daha farklı günler geçirdiğini söyleyerek, “Bizler de MHP Genel Merkezi olarak önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz kurultayın hazırlıklarını yapmak, hem de beraberinde 1 ekim itibariyle açılacak TBMM gündeminin sizler vasıtasıyla tartışmasını yapmak sizin dilekleriniz ve önerileriniz almak hem de ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi. Türkiye’nin her geçen gün, bir önceki günündeki huzuru ve güvenliği aradığını belirten Reşat Doğru konuşmasına şöyle devam etti:
“Ülkemiz geleceğini karanlık olarak gören insanların yaşadığı bir konuma gelmiştir. Ülkemiz büyük bir kaos ortamında, her gün kayıp haberlerinin yapıldığı, bayrağa sarılı tabutların baba ocağına gönderildiği bir zaman süreci yaşıyor. Ülkenin değerlerine pervasızca saldırılıyor. Başbakan başta olmak üzere AKP’nin bütün bakanları terör örgütü lider katil Apo ile görüşmek istemeleri çok büyük bir yanlıştır. Tüm açılımlardan ve yanlışlıklardan vazgeçmelidir. Oslo gibi çeşitli görüşme trafiğinin başlaması, terörü daha fazla azdırdı, daha fazla şımarttı. Bugün balyoz davasının sonlandırılması ve sayın Engin Alan gibi kahramanların cezalandırılmasında milletin vicdanında ağır yaralar açmıştır. Genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin ‘bu hükmet terörle mücadele değil müzakere ediyor bu yanlıştır, bu ihanettir’ deyince bazı çevreler ayağa ve kalkmış ağır sözler söylemişlerdir. Ancak gerçek fazla zaman geçmeden ortaya çıkmıştır. Artık tepkisiz toplum olmaktan mutlaka çıkmalıyız. Sahipsiz vatanın batması haktır.” GÖKTEN CEYLAN (İHA)