MHP İl Kongresi 18 Ekim Pazar günü yapılacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar ilçe kongre sürecinin başarıyla tamamlandığını söyleyen İl Başkanı Mehmet Kocacan, 18 Ekim Pazar günü ise İl Kongrelerinin yapılacağını duyurdu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar teşkilatlarında 13. Olağan Büyük Kurultay süreci kapsamında 18 ilçe de kongre süreci tamamlandı. İlçe kongrelerin birlik ve beraberlik içersinde gerçekleştiğini söyleyen MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Milliyetçi-Ülkücü hareket, güçlenerek yoluna devam etmektedir. 13. Olağan Büyük Kurultayımız sürecinde gerçekleştirmiş olduğumuz ilçe kongrelerimiz MHP MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak, şahsım ve il yönetimi arkadaşlarımızla birlik ve beraberliğimiz perçinlenmiş, teşkilatlarımız güç kazanmıştır. İlçe kongrelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık. Yeni seçilen başkanlarımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi kutluyorum. Şimdiye kadar görev yapmış başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

 

“İl Kongremiz 18 Ekim’de yapılacak”

18 Ekim Pazar günü İl Kongresi’nin gerçekleştirileceğini belirten Başkan Kocacan, “İstiklal için birlik istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak sloganıyla yola çıktığımız 13. Olağan Büyük Kurultay sürecinde İl kongremizi de gerçekleştireceğiz. İl Kongremiz 18 Ekim Pazar günü saat:13.00’da Derya Düğün Salonunda gerçekleşecektir. Kongremiz Koronavirüs (covid 19) tedbirleri altında yapılacaktır.  Cumhur İttifakıyla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey ve Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey önderliğinde bataklık çukuruna sokulmak istenen Türkiye’yi, yeniden ayağa kaldırarak, ülkemizin bekası için adımlar atmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.