MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığının birlikte hazırladığı ‘Ramazan Programları’ kapsamında MHP heyeti her akşam bir beldeyi ziyaret ediyor.rnrnMHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İl ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığının birlikte hazırladığı ‘Ramazan Programları’ kapsamında MHP heyeti her akşam bir beldeyi ziyaret ediyor. MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, il yönetim kurulu üyeleri ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette vatandaşlarla tek tek görüşülerek sorunlarına çözüm aranıyor. Ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Aslan, Ramazan ayını iyi değerlendirebilmek için il teşkilatı ve merkez ilçe teşkilatının birlikte bir program yaptığını ifade etti.
Ziyaretlerine ilk olarak MHP’li belediyelerin bulunduğu beldelerden başladıklarını aktaran Aslan, açıklamasında şunları kaydetti:
“İlk olarak Susuz, Işıklar, Sülümenli ve Fethibey kasabalarını her gün bir kasaba olmak üzere ziyaret ettik. Saat 21.15’te partimizin önünden hareket ediyoruz. Teravih namazını vatandaşlarımızla birlikte kıldıktan sonra hep birlikte çay içip sohbet ediyoruz. Belediye başkanlarımız ile birlikte kasaba halkının da problemlerini dinlemiş oluyoruz. Vatandaşlarımız bizleri çok samimi karşılıyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor.”