Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erkmen seçim bürosunun açılışında konuşan Belediye Başkan Adayı Muhammed Bayram, hayata geçirecekleri projelerle Erkmen’in vizyonunu değiştireceklerini söyledi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erkmen seçim bürosunun açılışında konuşan Belediye Başkan Adayı Muhammed Bayram, hayata geçirecekleri projelerle Erkmen’in vizyonunu değiştireceklerini söyledi.



Bayram, “Birilerinin başkanı olmaya değil, Erkmen kasabasının belediye başkanı olmaya geliyoruz” dedi.

MHP Erkmen seçim bürosunun açılışına İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte çok sayıda erkmen halkı katıldı. Erkmen için 18 maddelik proje çalışmasında bulunduklarını ve göreve geldiğinde vermiş olduğu vaatleri yerine getireceğinin sözünü veren MHP Erkmen Belediye Başkan Adayı Muhammed Bayram, ekonomi alanında yapacakları 5 proje ile en az 300 kişinin istihdam edileceğini vurguladı. Bayram, “Aday adaylığımızı açıkladıktan sonra belirli çevrelerle fikir alışverişinde bulunduk ve çeşitli meslek gruplarından insanlarla bir proje ekibi oluşturarak halkımızın derdine dermen olacak 18 maddelik proje listesini ocak ayında siz değerli kasaba halkımıza açıkladık. Ekonomi alanında yapacağımız 5 proje ile en az 300 kişi istihdam ederken belediyemize de gelir sağlayacağız” diye konuştu

“Projeler hayata geçtiğinde Erkmen’in vizyonunun değişecek”

Seçim bürosunun açılışında bazı projelerinde de bahseden MHP Erkmen Belediye Başkan Adayı Muhammed Bayram, projelerin hayata geçtiğinde Erkmen’in vizyonunun değişeceğini ifade etti. Bayram, “İlk olarak özel bir firma ile 200 kişi istihdam edecek şekilde konsantre meyve suyu fabrikası kuracağız. Fabrikanın kurulmasında yap-işlet-devret modelini uygulayacağız. Bu fabrikanın kurulmasıyla sadece Erkmenli’nin değil, bölgedeki tüm insanlarımızın mahsullerinin değerlenmesini sağlayacağız. 2. projemiz ise Erkmen Göletinde balık restaurantı yapılarak gölet çevresinde de düzenleme çalışmaları yapacağız. Bu proje ile atıl durumdaki gölet ve çevresini hem ihya edeceğiz hem de istihdam ve gelir sağlayarak ekonomiye kazandıracağız.” dedi.

“Erkmen’de 3 hilali dalgalandıracağız”

Erkmen’in sadece birilerinin belediye başkanı olması için değil, Erkmen halkının belediye başkanı olması için Muhammed Bayram başkanımızı burada aday gösterdik” diyerek sözlerine başlayan Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, “. Afyonkarahisar merkezde ve merkeze bağlı beldelerde kazanacağımız büyük zaferle birlikte tüm belediyelerimizin imkanlarını Erkmen’e getirildiği, Erkmen’in güzel günlere kavuştuğu bir atmosfer yaşanacaktır” dedi.

“Muhamed bayram’la beraber hareket edeceğiz”

31 Mart tarihinden itibaren hem Afyonkarahisar’ı hemde Erkmen’i kazandıkları zaman bütüncül bir yaklaşımla beraber hareket edeceklerini vurgulayan MHP afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Milliyetçi Hareket Partisi üretken belediyecilik anlayışı olaylara bütüncül bir yaklaşımla bakmayı emreder. Bugün Afyonkarahisar Belediyesi ile Erkmen Belediyesinin fiziki olarak ayırmak artık mümkün değil. İstihdamın neolduğunu, üretimin ne olduğunu gelen yatırımcıları geri çevirmeden 1’i 10 ederek nasıl bir istihdam olduğunu tüm Afyonkarahisar’a beraber göstereceğiz. MHP’nin il belediye başkan adayı olarak Allah bize görevi nasip ettiğinde gece gündüz beraber haraket edeceğiz” diye konuştu. Muhammed Bayram ile birlikte Erkmen’in vizyonunun değişeceğini belirten MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Muhammed Bayram kardeşimizde Fatih Çetinkaya kardeşimiz gibi yerli ve milli başkan adayımızdır. Erkmen’de yaşayan Erkmen’in sorunlarını bilen ve içinizden biri olan bir başkan adayımızdır. Muhammed Bayram başkanımız Ermen için daha iyiyi ve daha güzelini düşünüyor. Muhammed başkanımız ‘Ben rahat için değil, yatırım için Erkmen düşünüyorum’ diyor. Muhammed Bayram başkanın belediyeyi kazandığı takdirde üretken belediyecilik anlayışı ile erkmen’in vizyonunu değiştireceğine inanıyoruz. Tüm Erkmenlilerden Muhammed Bayram’a destek vermelerini istiyorum” dedi.