Gerçekleştirilen ziyarette Komisyon Başkanı DOĞAN ŞİMŞEK Komisyon Başkan Yardımcısı UFUK KURU, üyeler ARZU ERÖZTÜRK ve VELİ KALE bulunurken İhsaniye İGM üyesi HAMİT ÇAKIR İlçe Başkanı SALİH ÖNCÜL ve yönetimi hazır bulundu.

 

AR-GE Komisyon Baş. DOĞAN ŞİMŞEK şunları söyledi “il ilçe ve belde teşkilatlarımızı ziyaret ederek yerelde yaşanan sorunları ve talepler hakkında istişare gerçekleştirerek elde ettimiz sonuçları il yönetimine sunmaktır. Bu anlamda İhsaniye,de ilçe teşkılatımız ile bulunduğumuz bir takım temasların ardından esnaf odası ve mahhalle muhtarlarımız ve halkımızla birlik beraberlik içerisinde bir takım ziyaretlerde bulunduk karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. Bizlere göstermiş oldukları ilgi alaka ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

Afyonkarahisar İl Başkanlığı Ar-Ge Komisyon Yetkililerinin kendilerine gerçekleştirilmiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkür eden ilçe yönetimi ve STK temsilcileri daha önce bu tür çalışmaların olmadığını Milliyetçi Hareket Partisi,nin artık ülkemizde söz sahibi olduğunu ve temsilcilerinin vazifesini en iyi şekilde yaptığını dile getirdi . Yapılan görüşmelerin ve istişarelerin amacı itibari ile olumlu geçtiğini belirterek hayılara vesile olmasını diledi.