MHP’DEN TOSYÖV’E ZİYARET Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer’i ziyaret etti. Karlışıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, TOSYÖV’ün çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve İhsan Beşir’in Afyonkarahisar’ın gerek Türkiye’ye gerekse dünyaya tanıtılması açısından oldukça başarılı çalışmalar yaptığını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer ise MHP İl Başkanlığı’nın sosyal sorumluluk projeleri ile kamuoyunda büyük takdir topladığını söyledi. MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Bir Defter De Sen Al” kampanyası ve son olarak Kızılay’a kan bağışı yapılmasının örnek çalışmalar olduğunu kaydeden Beşer, bu çalışmaların tüm siyasi partilere ve Sivil Toplum Kuruluşlarına örnek olması gerektiğini söyledi.
Aslan ise, toplumun problemlerine parmak basmak, ortak hareket etmek olgusuna destek sağlamak düşüncesiyle kampanyalar başlatıklarını ifade etti.
Ziyarette MHP İl Başkanı Aziz Aslan’ın yanı sıra MHP il Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Yaman, Hüseyin Özdinç, Osman Demir Lokman Çetin Aktı ve Adem Dursun’da yer aldı.