Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, bir mesaj yayınlayarak Kadir Gecesini kutladı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Yüce Allah’ın bu mübarek gecede Kur’an-ı Kerim’i indirdiğini söyleyen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, ’Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan şerefli ve mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmanın hüznünü ve aynı zamanda, Peygamberimiz Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in en büyük mucizesi olan Kur’an-ı Kerim’in indirildiği geceye ulaşmanın da mutluluğunu yaşıyoruz.



Bir hadis-i şerifte, inanarak ve mükâfatını Allah’tan bekleyerek Kadir gecesini ihya edenlerin geçmiş günahlarının affedileceği müjdelenmiştir. Yine bir hadis-i şerifte Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) Kadir gecesinde ‘’Allah’ım sen affedicisin, affı seversin.



Beni de affet’’ şeklinde dua edilmesini tavsiye etmiştir’. Bizleri yeniden Kadir Gecesi’ne kavuşturan yüce Allah’a hamd olsun. Bu mübarek gecenin tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.



Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi’nin getirdiği huzur ve selametin tüm insanlığı kuşatmasını, ülkemize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim” dedi.