SANJET A.Ş tarafından Sandıklı Belediyesi önünde kurulan standımızda satılan mevsim çiçeklerimize vatandaşlarımız tarafından yoğun bir ilgi gösterildi. Çiçek seramızda tamamen kendi imkânlarımızla üretilen “Sıklamen” diğer adıyla “İran Menekşe”si uygun fiyatıyla saksı içerisinde pek çok vatandaşımızın evlerini süslemeye başladı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

SANJET A.Ş tarafından Sandıklı Belediyesi önünde kurulan standımızda satılan mevsim çiçeklerimize vatandaşlarımız tarafından yoğun bir ilgi gösterildi.

Çiçek seramızda tamamen kendi imkânlarımızla üretilen “Sıklamen” diğer adıyla “İran Menekşe”si uygun fiyatıyla saksı içerisinde pek çok vatandaşımızın evlerini süslemeye başladı.





Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız hemşehrilerimiz; çiçekleri görsel olarak çok beğendiklerini, uygun fiyatlı olması dolayısıyla alınabilir olduğunu, bakımın kolay olması münasebetiyle uzun zaman çiçekli kaldığını belirterek, bundan sonraki zamanlarda değişik tür ve çeşitlerin yetiştirilerek satışa sunulmasını istediklerini ifade ettiler.

Bilindiği gibi çiçek seramızda üretilen çiçekler Belediyemizin peyzaj işlerinde kullanılmakta, bunun yanı sıra çevre belediyelere de satışı yapılarak bu konuda ciddi bir gelir elde edilmektedir.