Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımsı Fatih AKÇİL ve Şube Müdürü Murat DİKTAŞ,  Sultandağı ve Çay İlçelerini ziyaret etti.

Sultandağı Kaymakamı Önder KOÇ 'u makamında ziyaret eden YALÇIN, ilçenin eğitim durumunu değerlendirdi. Sultandağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan TURAN ile birlikte ortaokul ve lise müdürlerimizle toplantı yaptı.

Daha sonra Çay İlçemizi ziyaret eden YALÇIN, Çay Kaymakamı Mehmet DURGUT 'u makamında ziyaret etti. Çay İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Akif TÜRK ile birlikte ilçemiz ortaokul ve lise müdürlerimiz ile değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantılarda ilçelerimizin eğitim-öğretimini değerlendirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantılardan sonra Çay İlçe Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti.


İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN; " İlçelerimizde yaptığımız ziyaretler ve toplantılarımızı önemsiyoruz. İlçelerimizin eğitim-öğretim durumlarını değerlendirip, öğrencilerin başarılarını arttıracak çalışmalar, uzaktan eğitimde yapılan ve  yapılmakta olan çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulunarak yeni eğitim öğretim dönemine hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Kaymakamlarımıza ve ilçe milli eğitim müdürlerimize nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.