İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN, Maver Kemal Arsoy İlk ve Ortaokulu, Hocalar Belediyesi ile Afyon Yörükler ve Türkmenler Derneği Başkanlığının birlikte hazırladığı 'Geçmişten Günümüze Değerlerimiz' etkinliklerine katıldı.

Maver Kemal Arsoy İlk ve Ortaokulunda yapılan etkinliklere, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın yanı sıra Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mevlüt Çınar, Fatih Akçil , Şube Müdürü Hikmet Tuncer, Hocalar Belediye Başkan Yardımcısı Halit Çetin, Afyon Yörükler ve Türkmenler Derneği Başkanı Şakir Altıntaş, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Etkinlikler Maver Kemal Arsoy İlk ve Ortaokulu Müdürü Fatma Arzu İzgördü'nün yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Ardından öğrencilerin hazırladığı gösteriler izlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından Hocalar Belediye Başkan Yardımcısı Halit ÇETİN'e, Okul Müdürü Fatma Arzu İzgördü tarafından Yörükler ve Türkmenler Derneği Başkanı Şakir ALTINTAŞ'a desteklerinden dolayı plaket verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın protokol üyeleri ile birlikte okul bahçesinde kurulan yörük çadırını gezerek bilgiler aldı. Geçmişte kullanılan araç gereçleri de yakından inceleyen Yalçın kurdele keserek okul içerisindeki sergi sınıfının açılışını gerçekleştirdi.

Program, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın Değerler Hareketi Projesi kapsamında, gelenek ve göreneklerimize sahip çıkan ve geleceğe aktaran bireyler yetiştirmek amacıyla düzenlenen etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür etmesiyle sona erdi.