Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve TMMOB Maden Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen "MERSEM'2012 8. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi"nin gala gecesi Güral Termal Otel'de gerçekleştirildirnrnGeceye, Afyonkarahisar ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve TMMOB Maden Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen “MERSEM’2012 8. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi”nin gala gecesi Güral Termal Otel’de gerçekleştirildi Geceye, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Dernek Başkanı İhsan Beşer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Emin Birliktir, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, MHP İl Başkanı Aziz Aslan , Afyonhaber-Radyo 03 Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Elçi ,gazeteciler ve mermer sektörü temsilcileri katıldı.
Düzenlenen gala gecesi yemeğinde Kocatepe Üniversitesi öğrencileri ayrı ayrı icralarıyla yemek müziği, sanat müziği ve halk müziğiyle neşeli dakikalar yaşattı. MERSEM’2012 8. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi gala gecesine katılan mermercilere plaket takdimi ile sona erdi.