15 Mart 2020'de yapılacak olan AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe kongresinde, aday olması beklenen dört ismin çalışmaları devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

15 Mart 2020'de yapılacak olan AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe kongresinde, aday olması beklenen dört ismin çalışmaları devam ediyor.



AK Parti'nin Merkez İlçe Teşkilatında ve farklı kademelerinde uzun yıllar hizmet veren isimlerin iddialı olarak Merkez İlçe Başkanlığı için aday olmak için nabız yokladıkları belirtiliyor.



AK Pari Merkez İlçe kogresinde İşadamı Mehmet Kırker, İnşaat Yüksek Mühendisi Mecit Tarkan, Harita Mühendisi Mustafa Albay ve İnşaat Mühendisi  Fatih Işık'ın aday olmayı düşündükleri belirtiliyor.



Merkez İlçe Yönetim Kurulunda yapılan kapsamlı değerlendirmede, kongrede tek aday ve tek liste üzerinde durulduğu ve bunun sağlanması için çalışmalara başlanması gerektiğine dair mutabakata varıldığı iddia ediliyor.



AK Parti Merkez İlçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi ve Başkan Yardımcısı olarak uzun yıllar görev yapan ve büyük tecrübe kazanan İşadamı Mehmet Kırker ve partide ve toplumun her kesimiyle diyalogları iyi olan İnşaat Yüksek Mühendisi Mecit Tarkan'ın tek aday-tek liste için Merkez İlçe teşkilatında önplana çıktığı belirtiliyor.



Merkez ilçe teşkilat üyelerinin desteğini alan isim muhtemelen tek liste hazırlayarak tek aday olarak seçimlere girecek.