Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

Memur-sen İl Başkanı Mustafa Arslan "İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Afyonkarahisar'da kültür ve turizm alanında başarılı çalışmalar yapıyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Mehmet Tanır ile faaliyetleri, projeleri, çalışmaları hakkında hasbihal etme imkanı bulduk.Yapılan hayırlı ve güzel çalışmalar, projeler hakkında bilgi aldık, heyetimizin tekliflerini İl Müdürümüzle paylaştık.

Kültür ve turizm alanında Afyonkarahisar’a katkı sunacak hayırlı ve güzel işlerin, çalışmaların Memur-Sen olarak takipçisi ve destekçisiyiz.İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır " Memur-sen'in bize desteklerinden dolayı Memur-sen başkanı Mustafa Arslan ve Memursen'e bağlı kurumların sendika başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ederim. Birlikte Afyonkarahisar'a yararlı olacak pek çok projeyi hayata geçirebiliriz. Proje teklifleriniz bizi mutlu etti. Birlikten güç doğar. Sağolun "dedi.





Memur-sen heyetinde Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Arslan, Sağlık Sen İl Başkanı Abdülkadir Hız, Toç Bir-Sen İl Başkanı Nevzat Karakoçan, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Koç, Enerji Bir-Sen İl Başkanı Ramazan Karaçor, Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa İşbilir, Diyanet Sen İl Başkan Yrd, Mustafa Ayaz, Genç Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Karaşahin Başkanları yer aldı.