Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 31-4 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası ve Türkiye Motofest’de görev alan mesai arkadaşlarımıza teşekkür mesajı yayınladı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

 Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 31-4 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası ve Türkiye Motofest’de görev alan mesai arkadaşlarımıza teşekkür mesajı yayınladı.

Şampiyona boyunca emniyet teşkilatı, sağlık teşkilatı, diğer kamu kurumları, federasyon yetkilileri ve sivil toplum kuruluşlarını da unutmayan Zeybek Başkan, dev organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mesajında şu ifadelere yer verdi;

           “Tarihi şan ve şerefle dolu kadim şehrimiz; termalin, mermerin ve gastronominin başkenti Afyonkarahisar’ımız için gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Birlikte yol aldığımız ekip arkadaşlarım; gücümüze güç katıyorsunuz. Biz hep birlikte güçlü, hep birlikte bir ve beraber hizmet sevdalılarıyız. Şehrimiz, uluslararası organizasyonlarda söz almaya başladı ve Avrupa’nın en büyük etkinliği olarak gösterilen Dünya Motokros Şampiyonası’na ev sahipliği yaptık. Sizlerle birlikte bu önemli organizasyonu başarılı bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir haftayı aşkın süre motor yarışları ve konserlere ev sahipliği yapan Afyon Motor Sporları Merkezinde görev alan siz mesai arkadaşlarım halkımız için en iyisini sunmak adına gece gündüz demeden çalışmalarını tamamladı. 200 bin ’in üzerinde ziyaretçiyi ağırladığımız şampiyona kapsamında kamp ve karavan tutkunlarını da misafir ettik.

SEVGİLİ MESAİ ARKADAŞLARIM;

         Yarış pistinin hazırlanmasından padok alanına, festival alanından, kamp karavan alanına kadar tüm çalışmaları zamanında yetiştirmek için mesai mefhumu gözetmeden sahada özveriyle çalıştınız.

        Bu süreçte birimlerimiz adeta seferber oldu. Tüm ihtiyaçlara cevap veren yönetim anlayışıyla sahada bizleri en güzel şekilde temsil ettiniz.  7/24 tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde büyük bir özveri ve fedakârlıkla bu başarıya bizleri taşıyan siz değerli mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Şampiyonada ve festivalde görev alan İl Emniyet Müdürlüğümüz, İl Sağlık Müdürlüğümüz, AFAD ve UMKE, federasyon yetkililerine de ayrıca şükranlarımı sunuyorum.

        Bu duygu ve düşüncelerle geleceğe güvenle, huzurla bakan yatırımlar şehri Afyonkarahisarımızı düzenlediğimiz dev organizasyonlarla tanıtmaya bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam devam edeceğimizi bildirir, tüm mesai arkadaşlarıma ve vatandaşlarımıza muhabbetlerimi sunarım.” dedi.