“BELEDİYENİN PATRONU AFYONKARAHİSAR HALKI OLACAK.”

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe



 

AK Parti Belediye başkan adayı Mehmet Zeybek yaptığı açıklamada belediyenin patronunun halk olacağını söyledi. Zeybek “Makam odası başta olmak üzere Belediyedeki her birimin kapısı halkımıza sonuna kadar açık olacak. Her işi halkımızla istişare ederek yapacağız” dedi.

 

“Muhteşem bir Afyonkarahisar için yola çıktık”

 

Ziyaretleri sürdüren AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek yaptığı açıklamada, “Halkımız ile birlikte yapacağımız çok iş var. Sorunlarımızı el birliğiyle ve fikir birliğiyle aşacağız. Bu bizim başlıca prensiplerimizden biri olacak. Bunun için de halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Belediyenin patronu halktır. Halkımız ile beraber, onların gönlüne girerek, onların gönlündeki belediyecilik anlayışını AK Partimizin belediyecilik vizyonuyla birleştirerek inşallah geçmişte olduğu gibi hep birlikte en güzel hizmetleri şehrimize kazandıracağız. Muhteşem bir Afyonkarahisar için yola çıktık. İnşallah hep birlikte ve birlik içinde bu seçimi kazanacağız” ifadelerine yer verdi. 

 

 

“Mahallelere belediye noktası oluşturacağız”

 

 “Allah nasip ederse ve halkımız bize bu görevi layık görürse; herhangi bir yatırım ya da hizmet söz konusu olduğunda bunu halkımızla istişare ederek yapacağız, halkımızın görüşlerini doğrudan alabileceğimiz imkanları onlara sunacağız” diyen Zeybek sözlerine şöyle devam etti: “Halkımız bunu istiyor mu, isteyenler hangi gerekçeyle istiyor, istemeyenler hangi gerekçe ile istemiyor. Bunun gibi birçok konuda vatandaşlarımızla istişareler edeceğiz, Cumhurbaşkanımızın yaptığı gibi mahalle muhtarlarımızla belirli sıklıkta bir araya geleceğiz, aynı zaman da mahallelerimize hemşerilerimizin fikirlerini aracısız bir şekilde söyleyebilecekleri noktalar oluşturacağız ve onların fikirlerine göre karar vereceğiz.



 

“Halka efendi değil, hizmetkar olmaya geliyoruz”

 

Zeybek, “Belediyeye kim gelirse gelsin, kim görüşmek isterse istesin mutlaka bizimle görüşecek, derdi sorunu neyse anlatacak ve orada sorununa çözüm üretilecektir. Kısaca Afyonkarahisar’ı halkımızla birlikte yöneteceğiz. Biz halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu bilinciyle hareket ediyoruz.

En önemlisi de biz halkımıza efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.