Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ailesi İle Birlikte 28.Dönem Milletvekili Kaydını Yaptırdı. Milletvekili Taytak, “Kazanan Türkiye’dir” dedi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ailesi İle Birlikte 28.Dönem Milletvekili Kaydını Yaptırdı. Milletvekili Taytak, “Kazanan Türkiye’dir” dedi.

“HEP BİRLİKTE OMUZ OMUZA, YÜREK YÜREĞE BAŞARDIK”

Kayıt işlemleri sonrası basın açıklamasında bulunan Milletvekili Mehmet Taytak; “Kıymetli Afyonkarahisarlı hemşerilerim, Anadolu medeniyettir, Anadolu vatan sevdasının adıdır, Anadolu dayanışmanın deryasıdır, Anadolu insanlığa hizmet etmenin biricik vatanı ve yurdudur. Anadolu insanı olmak bu aziz milletin omzundaki kutsal yükü ve sorumluluğu anlama ve yaşama davasıdır. Türkiye yüzyılında tüm Türkiye bir kez daha Siz Afyonkarahisarlı hemşerilerimin millet ve vatan sevgisine şahit oldu. Cumhur İttifakı’na inandınız. Cumhur İttifakı’nı bu yolda yalnız bırakmadınız. Beraber yürüdük, gece-gündüz demeden hep birlikte omuz omuza, yürek yüreğe başardık.

“BUGÜN 85 MİLYON TÜRK VATANDAŞININ TAMAMI KAZANMIŞTIR”

Seçimi 85 milyon Türk vatandaşının tamamının kazandığını vurgulayan Milletvekili Taytak, “Türk milleti, çok yönlü bir kuşatmayı yarmıştır. Türk milleti, anket manipülasyonlarına, sosyal medya algılarına, neye ve kime hizmet ettiği belli olmayan sokak röportajcılarına fırsat vermemiştir. Türk demokrasisi 2 turlu seçimi ilk kez yaşamış ve tüm dünyaya örnek olacak şekilde bir irade örneği göstermiştir. 2 seçime katılımın oranın yüksekliği de milletimizin iradesine verdiği önemi göstermektedir. Bugün 85 milyon Türk vatandaşının tamamı kazanmıştır. Bugün kaynaşma kazanmıştır. Bugün kardeşlik kazanmıştır. Bugün birlik ve beraberlik kazanmıştır. Kardeşlik hukukunu Türkiye yüzyılıyla buluşturma iradesi kazanmıştır. İstiklal ve istikbal hedeflerimiz sandıkla müdafaa edilmiş, hamd olsun kuşatmanın önüne geçilmiştir. Asıl olan ülkemizin hedeflerinden sapmaması, milletimizin birliğine ve beraberliğine sahip çıkmasıdır. Bugünkü seçimlerin en büyük mesajı birlik ve beraberliktir”

“TÜRKİYE YÜZYILI KUTLU OLSUN”

Taytak, “Bizler de sadece bizlere oy veren vatandaşlarımızın değil, MHP’ye oy versin vermesin tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimin hizmetindeyiz. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Milletçe bir ve beraber olmamız gereken bir döneme giriyoruz. Milletimizin bize verdiği görev, kırgınlığı, kızgınlığı, küskünlüğü, öfkeyi yok saymamız gereken bir görevdir. Kimse de kendisini kırgın, küskün, kızgın, öfkeli hissetmesin. Artık, seçim dönemine dair tüm tartışmaları ve çekişmeleri bir kenara bırakarak, millî hedeflerimiz, millî hayallerimiz etrafında birleşme, bütünleşme vaktidir. Artık tüm vaktimizi ve enerjimizi çalışmaya, önümüzdeki dönemin her anını Türkiye yüzyılına yakışır eser ve hizmetlerle taçlandıracağız. Ekonomide, tarımda, sanayide, turizmde, üretimde, istihdamda, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda dünyanın en gözde, en başarılı ülkelerinden birisi olmak, milletçe, huzurun, güvenin ve refahın olduğu güzel günleri yaşamak için 85 milyonun hep birlikte olması gerekir. Çünkü biz biliyoruz ki Türkiye’nin gücü, 85 milyonun hep beraber olmasından kaynaklanıyor. Demokrasimizden, kalkınmamızdan, hedeflerimizden taviz vermeden şimdi Türkiye Yüzyıl’ını yaşama vaktidir.  Erkeğinden kadınına, gencinden yaşlısına, çalışanından emeklisine kadar milletimizin tüm kesimlerinin hayallerini, heyecanlarını beraberce hayata geçirme vaktidir. Hep birlikte el ele, gönül gönüle çok güzel işlere imzalar atacağız. Türk ve Türkiye yüzyılı hedefine doğru adımlar kudretli bir biçimde atılmıştır. Asır Türk asrıdır. Hedef Kızılelma, hedef Turan ülküsüdür.13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yürekten kutluyoruz. Bize yeni bir zafer daha yaşatan milletimiz var olsun. Rabbim hepinizden razı olsun. Türkiye yüzyılı kutlu olsun. Büyük Türkiye zaferimiz hayırlı olsun”