MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Taytak gece gündüz demeden Afyonkarahisar’ı adım adım dolaşmaya devam ediyor. Günde birden fazla ilçeye giden Taytak’a vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına hız verdi. Sabah erken saatlerde seçim çalışmasına başlayan Taytak, son noktayı sahur programlarıyla veriyor. Afyonkarahisarlı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Taytak haftasonu da Şuhut ilçesinde kurulan pazaryerini ziyaret etti.  Pazar yerinde sıkılmadık el bırakmayan Taytak, vatandaşlardan ve esnaftan MHP’ye destek istedi. 

VATANDAŞLAR BAHÇELİYE BORCUNU SANDIKTA ÖDEYECEK

Milliyetçi Hareket Partisi’ne vatandaşların büyük bir teveccüh gösterdiğini söyleyen Taytak, vatandaşların MHP Lideri Bahçeli’ye olan borçlarını sandıkta ödeyeceklerini ifade etti. Taytak, “ Milletimiz 24 Haziranı bekliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye, mecliste ise Milliyetçi Hareket Partisi'ne büyük bir teveccühü var. Her girdiğimiz esnafımız sevgiyle karşılıyor. Genel Başkanımıza Sayın Bahçeli'ye selamlarımızı iletin sonuna kadar arkasındayız, yanındayız o bu vatanı kurtardı. Biz de onun emrinde olacağız, biz de ona borcumuzu sandıkta ödeyeceğiz. 15 Temmuz'da aslanlar gibi dikildi ve ülkenin bölünmesini parçalanmasına müsaade etmedi o gün herkes bir yere kaçtığında o partisinde bekledi bize güven verdi, biz de İnşallah bu seçimlerde ona olan borcumuzu ödeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi mecliste çok yüksek bir sayıyla İnşallah sizleri göndereceğiz diye bize ifade ediyorlar.  İnşallah 24 Haziran'da ben Ankara'ya yalnız başıma gitmek istemiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi'nin diğer milletvekili adayları arkadaşlarımızla beraber olmak istiyorum. İnşallah Afyonumuzun eli ayağı gözü kulağı olacağız ve orada Afyonumuza ait hangi problem varsa gündeme getireceğiz ve bununla ilgili her türlü çabayı göstereceğiz” dedi.