Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.


Taytak mesajında, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan Berat Kandili’ni hep birlikte idrak etmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz. Allah’ın lütuflarının bol bol verildiği bu gecenin feyzinden istifade edebilmek duası ile ailenizin ve Türk Milletinin Berat Kandilini kutlarım. Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma zamanıdır. Berat, tövbe ve dua zamanıdır. Berat gecesi de hayat yolculuğumuzun en bereketli duraklarından biridir. Berat, bizlere varlığımızı yeniden gözden geçirme, muhasebe ve tefekkür imkanı kazandıran bir fırsat gecesidir. Berat Gecesi; Kul’un yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat Kandilini kutluyor, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların arınmamıza vesile olmasını diliyor, Berat kandilinin insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum”