MasterChef'in jüri üyesi ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın, Afyon'da Aşçı Bacaksız esnaf lokantasında kibarca kovulduğu ortaya çıktı!..

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün ve 5 günlük hava durumuAfyon'da bugün ve 5 günlük hava durumu

MasterChef'in jüri üyesi ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın, Afyon'da Aşçı Bacaksız esnaf lokantasında kibarca kovulduğu ortaya çıktı!..

Aykırı'nın haber ve videosuna göre olay şöyle gelişti!..

Bu görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Yaşanan olayın sebebi daha sonra anlaşıldı.

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın, Afyonkarahisar'da Aşçı Bacaksız esnaf lokantasından kovulduğu anlar bir esnaf tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden olan Şef Mehmet Yalçınkaya, arkadaşıyla gittiği Afyonkarahisar'ın ünlü Aşçı Bacaksız Lokantasında istediği yemeğin servis edilmediğini görünce, "Nereye geldik biz böyle, paramızla yemek yiyemiyoruz" diyerek lokantanın sahibine sitem etti.

Bunu duyan lokantanın sahibi ve müşteriler Mehmet Yaçınkaya'aya tepki göstererek, "Burada her şey para değildir. Paranızla bir şeyler yemek istiyorsanız ilerde lüks lokantalar var" dedi. Daha sonra Mehmet Şef'e kapıyı göstererek adeta dükkandan kovdu.

GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKTI

Mehmet Şefin kovulduğu anlar şoke etse de gerçek sonra ortaya çıktı. Mehmet Yalçınkaya esnaf lokantalarındaki içtenlik ve samimi ortamı gösterebilmek adına sosyal bir deney yaptığı ortaya çıktı.