Gazlıgöl'de yeni bir apart otel... Her apart-dairesinde 3 tonluk kaplıca havuzuyla... Ailenizle birlikte gerçek termal tatil keyfi... MAVİ EGE APARTTermal, Gazlıgöl Afyonkarahisar'da.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Yavrusu Mehmet Akif için Destek ZamanıAfyonkarahisar'ın Yavrusu Mehmet Akif için Destek Zamanı

MAVİ EGE APART TERMAL OTEL'DE, MART AYI SONUNA KADAR ŞOK KAMPANYA!.. 5 GÜNDEN FAZLA KONAKLAMALARDA GÜNLÜK ÜCRET SADECE 110 TL!.. 



Not: Sömestre tatili ve bayram tatilleri kampanyamız dışıdır. Bu günlerdeki fiyat tarifemiz ve rezervasyon için lütfen bize ulaşınız.



2004 Yılında Gazlıgöl’de hizmet vermeye başlayan Mavi Ege Apart Termal,  kurulduğu günden beri kaplıca turizminde yüzde yüz kaplıca suyuyla ve kaliteli hizmet anlayışıyla konaklama hizmeti vermektedir.

Mavi Ege Apart Termal olarak diyoruz ki...

"Her seviyeden, her ölçekten müşterilerimizden edindiğimiz tecrübe ile kendimizi daha da geliştiriyoruz Ekip arkadaşlarımız ile sizlere ve ailenize hoş bir ortam sağlıyoruz. Bize sevdiğimiz işi yapma fırsatı veren tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz…

Otelimizin bulunduğu Afyon Gazlıgöl bölgesinde dünyada çok az bulunan, içendeki nitrat, bromür, karbonat, iyadür, klorür, nitrit, florür ve hidroarsenat iyonlar ile bir çok hastalığın tedavisinde yardımcı olan kaliteli termal su bulunmaktadır."

Mavi Ege Apart Termal hakkında detaylı bilgi ve rezarvasyon için Mavi Ege Apart Termalya da burayı tıklayınız.

Mavi Ege Apart Termal'DE, MART AYI SONUNA KADAR ŞOK KAMPANYA!.. 5 GÜNDEN FAZLA KONAKLAMALARDA GÜNLÜK ÜCRET SADECE 110 TL!..



Not: Sömestre tatili ve bayram tatilleri kampanyamız dışıdır. Bu günlerdeki fiyat tarifemiz ve rezervasyon için lütfen bize ulaşınız.

 

Mavi Ege Apart Termal





ADVERTORIAL İÇERİK