CHP Parti Okulu tarafından Afyonkarahisar İl Başkanlığında düzenlenen seminerde sokak örgütlenmesi ve sandık güvenliği eğitimleri verildi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..



 

CHP Parti Okulu tarafından Afyonkarahisar İl Başkanlığında düzenlenen seminerde sokak örgütlenmesi ve sandık güvenliği eğitimleri verildi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda düzenlenen eğitim semineri CHP Afyonkarahisar Bölge Koordinatörü Bora Karakaya tarafından verildi. CHP Tüzüğü, CHP Programı ve Sosyal Demokrasi gibi konuların anlatıldığı seminerde Afyonkarahisar'da nasıl bir seçim stratejisi belirleneceğine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

TÜRKİYE DERMAN BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞACAK

CHP Afyon Bölge Koordinatörü Bora Karakaya, Parti Okulu’nun CHP’ye kadrolar yetiştirdiğini belirterek Parti Okulu’ndan yetişen gençlerin söz sahibi olacakları kadrolarda görev almasının CHP’ye güç katacağını söyledi. Seminerde katılımcılara sokak örgütlenmesi ve sandık güvenliği hakkında bilgiler veren Karakaya, Parti Okulu tarafından Afyonkarahisar dahil tüm ülkede sokak örgütlenmesi modeli çalışmalarına başlandığını sokak örgütlenme sorumlularına gerekli eğitimlerin verilmesinden sonra tüm seçmenlere ulaşılıp Türkiye'yi 31 Mart'ta "Derman Belediyecilik" ile tanıştıracaklarını ifade etti.

MART’IN SONU BAHARDIR

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan ise, "Yerel seçimlerin önemi büyük. Toplumun her kesimi ekonomik olarak büyük sıkıntılar yaşıyor, işsizlik oranı her geçen gün artıyor. Biz partililerimizle birlikte bir taraftan yerel seçim çalışmalarımıza hız verirken diğer taraftan da ülke ekonomisi konusunda esnaf, sanatkar, işadamları ve sendikalarımızın görüşlerini alıyoruz. CHP olarak titiz bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parti heyetimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sonrası bizlere iletilen sorun ve talepler hakkında bir rapor hazırlayarak çalışmalarımıza bu şekilde yön vereceğiz. Mart'ın sonu bahardır." dedi.