Fenerbahçe’de forma giyen Afyonkarahisarlı atletlerden Gülcan Mıngır, Çek Cumhuriyeti’nde yapılan yarışmalarda Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attırnÇek Cumhuriyeti’nin Ostrava Kenti’nde devam eden Avrupa ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Fenerbahçe’de forma giyen Afyonkarahisarlı atletlerden Gülcan Mıngır, Çek Cumhuriyeti’nde yapılan yarışmalarda Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı
Çek Cumhuriyeti’nin Ostrava Kenti’nde devam eden Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Gülcan Mıngır, başarılı performansı ile birinci olarak ülkemize altın madalya kazandırdı.
Atletizme Döğer İlköğretim Okulu’nda başlayan ve daha sonra Kütahya Tarım Kredispor’a oradan da Fenerbahçe’ye transfer olan Gülcan Mıngır, Çek Cumhuriyeti’nde yapılan Avrupa Şampiyonası’nın 23 Yaşaltı Bayanlar 3000 Metre Engelli kategorisinde yarıştı. Türkiye’den iki sporcunun mücadele verdiği 3000 metre engelli yarışmasında Gülcan Mıngır 9.47.83’lük derecesiyle altın madalyanın sahibi olurken, Özlem Kaya ise yarışı 11. sırada tamamlayabildi.
Gülcan Mıngır’an elde ettiği bu derece ile Milli Atletlerimizin Avrupa Şampiyonası’nda kazandığı madalya sayısı dörde yükseldi.