Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren Afyonkarahisarlılar Derneklerinin oluşturduğu MADEF’in yöneticileri Afyonkarahisar’ın gelişime adına çalışmalarına pandemi süreci sonunda hız vereceklerini bildirdiler.


Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu (MADEF) Genel Başkanı Taner Bayrak, Başkan Yardımcısı Arif Buruş ve Genel Sekreter Abdullah Türkyılmaz Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret ettiler.

İstanbul’daki Afyonkarahisarlılar olarak memleketleri ile her zaman sıkı diyaloglar içerisinde olmayı hedeflediklerini belirten MADEF Genel Başkanı Taner Bayrak, “Marmara Bölgesi’ndeki Afyonkarahisarlılar derneklerimizin bir araya gelerek oluşturdukları Federasyonumuz Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin dayanışması ve yardımlaşması amacıyla faaliyetlerini sürdürüyorlar. Pandemi şartlarının aksattığı çalışmalarımızı bundan sonra artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Marmara bölgesinde yaşayan Afyonkarahisarlılar’ın Afyonkarahisar’ın gelişimine katkı sunma amacıyla her türlü hizmete açık olduğunu belirten MADEF Başkanı Bayrak, “Afyonkarahisarlı basın mensuplarımızın da bu çalışmalarımızda bizlere destek vereceklerinden eminiz. Katkıları nedeniyle Afyonkarahisar Basın Yayın Derneğimiz nezdinde tüm basın mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.