Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort, Türkiye'nin kıyısındaki Antalya şehrinde yer alan lüks bir vahadır. Dünyanın en çok puan alan otellerinden birinden bekleyeceğiniz tüm olanaklara ve özelliklere sahip beş yıldızlı bir tesistir.

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort'un zarif bir şekilde döşenmiş konaklama birimleri, dinlendirici bir inziva veya aksiyon dolu bir tatil arayanlar için mükemmeldir. Otel, deniz manzaralı özel balkonlara sahip geniş süitler, kaliteli nevresimler ve pelüş yastıklar ile donatılmış lüks yatakların yanı sıra düz ekran TV, ücretsiz Wi-Fi erişimi ve 24 saat oda servisi gibi modern olanaklara sahiptir.

Bu otel, konuklarına kendi özel plajından iyi donanımlı spor salonuna, spa ve sağlıklı yaşam merkezine kadar çeşitli aktiviteler sunmaktadır. Mevcut çok sayıda restoran ve bar sayesinde konuklar, yakınlardaki restoranlarda sunulan yerel yemekleri keşfedebilir veya burada yemek yiyebilir. Konuklar ayrıca Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort'un konferans salonları ve çoklu toplantı alanları dahil olmak üzere kapsamlı iş olanaklarından yararlanabilir. Personel, konaklamanızı daha da keyifli hale getiren samimi ve bilgili.