Milliyetçi Hareket Partisi İlçelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, ilçe başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Kahveci, “18 Mart tarihinde yapılacak olan 13. olağan genel kurulumuz ülkemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.

18 Mart tarihinde yapılacak olan olağan genel kurul öncesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, ilçe başkanları ile bir araya geldi.  Toplantıya İl Sekteri Beytullah Bostancı da katıldı. Toplantı da ilçe başkanları kendi bölgelerinde yapmış oldukları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“13. olağan kurultayımız Perşembe günü yapılacak”
İlçe başkanları ile yapılan toplantı da parti içi çalışmaların ve gündeme dair konuların görüşüldüğünü belirten Kahveci, “Geçtiğimiz yıl içerisinde ilçe kongrelerimizi tamamladık. Daha sonra ise il kongremizi gerçekleştirdik. 18 Mart tarihinde ise 13. Olağan genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyerek Türk Milletine hizmet etmeyi şiar edinmiş Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey, 13. Kurultayımızda Milliyetçi Ülkücü Hareketin tek adayıdır ve 18 ilçe başkanımız ile birlikte Afyonkarahisar Teşkilatı olarak emrinde olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. ‘İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik, Kazanan Türkiye Olacak’ sloganı ile kongremizi gerçekleştireceğiz. Toplantımızda ayrıca ilçe başkanlarımız ile yapılan ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmaları gündeme değerlendirdik. Genel kurulumuz ülkemize ve ilimize hayırlı olsun diyorum” dedi.