LED Floresan Nedir? Ne İşe Yarar? Çeşitleri Nelerdir?

Gözden kaçırmayın

Türkiye'nin Uzay Yolculuğunda Yeni Bir Adım: İlk Astronot Öğrencilerle BuluştuTürkiye'nin Uzay Yolculuğunda Yeni Bir Adım: İlk Astronot Öğrencilerle Buluştu

LED floresan geçmişte sıklıkla kullanılan floresan lambaların yerini almaktadır. LED floresan dış aydınlatma başta olmak üzere pek çok alanda kullanılmaktadır. LED bant armatür de en popüler aydınlatma teknikleri arasında yer alır.

Gelişen teknoloji ile birlikte LED floresan lambalar çok daha popüler bir hal almıştır. Genel olarak LED floresanların içerisinde 60 adet LED bulunmaktadır. Yapı olarak ince ve uzun bir görünüme sahip olan LED floresanlar iyotlu bir aydınlatma şekli sunar. Bu yapı temelde floresan olarak adlandırılmaktadır.
LED floresanlar günlük hayatın pek çok yerinde karşınıza çıkabilir. Özellikle alışveriş merkezlerinde göz alıcı floresan ışıklandırmaları görebilirsiniz. Bunun yanı sıra okul ve hastane gibi ortamlarda da LED floresanlar geniş bir yer kaplar. Genel olarak LED paneli ekonomik bir aydınlatma seçeneği sunar. Farklı boyutlara sahip LED floresanlar arasından kullanım alanına uygun seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

Birden fazla renk seçeneği sunulduğu için LED floresan lamba arasından istediğiniz biçimi alabilen ürünleri tercih edebilirsiniz. Bazı LED floresan seçeneklerinde ise dış etkenlere karşı koruyucu olan PVC ya da cam kapaklar bulunur. Yüksek elektrik akımlarına karşı dayanıklı olan LED floresanlar dirençli bir ürün deneyimi sunar. Farklı renk tonlarına sahip olan LED floresan seçeneklerini aşağıda görebilirsiniz.

LED Floresan Beyaz
Beyaz LED floresanlar özellikle evlerde sıklıkla kullanılır. Ekonomik bir aydınlatma imkânı sunduğu için ev ortamında tercih edilen seçeneklerin başında yer alır. Kullanım şekline göre yuvarlak, dik, yatık, ve çiçek görünümlü LED floresanlar bulabilirsiniz. Maliyeti düşük olan beyaz LED floresan lambalar kolay ısınmadığı için daha uzun ömürlü bir kullanım sunar. Beyaz ışık desteği ile evinizi daha aydınlık göstermek istiyorsanız beyaz LED floresanları tercih edebilirsiniz.

LED Floresan Gün Işığı
Gün ışığı LED floresanlar modern ve farklı bir tasarımla kullanıcı karşınıza çıkar. Bu floresan lamba türü kırık beyaz adıyla bilinmektedir. En önemli özelliklerinden biri gün ışığı floresanlarının yüksek maliyetli olmasıdır. Fazla elektrik kullanana LED floresan gün ışığı bu durumun aksine daha ekonomik bir fatura seçeneği sunar. Ani ve fazla ısınmalar yaşanmadığı için LED floresan gün ışığı ile uzun ömürlü bir kullanım elde edebilirsiniz. Loş ortamları seviyorsanız LED floresan gün ışığı seçeneğine yönelebilirsiniz.

Modül LED gibi LED aydınlatma sistemleri hakkında detaylı bilgi almak ve ürünleri incelemek için https://www.devsanled.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.