Latin Amerika İş Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Gündüzpolat, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..

Latin Amerika İş Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Gündüzpolat, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Latin Amerika ülkeleri ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkiyi kuvvetlendirme amacıyla kurulan Latin Amerika İş Geliştirme Derneği’nin (LAİGED) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Gündüzpolat, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Ziyarette Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmet Gültegin, Dernek Başkan Danışmanı Ali Hakan Yasan ile ATSO Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Alimoğlu da hazır bulundu.

TİCARİ TALEPLER ARAŞTIRILIYOR

Ziyarette dernekleri hakkında bilgi veren LAİGED Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Gündüzpolat, “Derneğimizin amacı işbirliğini ve ticari ilişkiyi geliştirmektir. Bu amaca ulaşmak için her iki tarafta ortaya çıkan ticari talepleri araştırıyoruz. Bununla birlikte var olan ve potansiyel iş fırsatlarını üyelerimize duyuruyoruz, iş toplantıları düzenliyoruz, ikili ticarette karşılaşılan sorunları inceliyoruz ve ticarette ortaya çıkan sorunlara çözüm önerilerimizi gündeme getiriyoruz” dedi.

YENİ PAZARLARA AÇILMAK ÇOK ÖNEMLİ

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Afyonkarahisar’ın ekonomisi ve ihracat istatistikleri hakkında bilgiler veren Serteser, “Üyelerimizin yeni pazarlara açılması, şehrimizin ihracatının artması bizim önem verdiğimiz konulardır. Şehrimizin 2023 yılındaki ihracatının en az 1 milyar Dolar olmasını hedefliyoruz. Bu çerçevede Latin Amerika ülkeleri ile ticaret hacmimizin gelişmesinin, ekonomimize olumlu katkı yapacağını düşünüyoruz. Ziyaretinizi önemsediğimizi belirterek sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.