Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, "Amacımız laf değil, iş üretmek. Artık sistem bizimle değişiyor laf değil iş üretilecek" dedi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Çetinkaya: Laf değil, iş üreteceğiz

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, "Amacımız laf değil, iş üretmek. Artık sistem bizimle değişiyor laf değil iş üretilecek" dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyor.



İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEDİ

MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya yoğun seçim çalışması programı kapsamında esnaf ve ev ziyaretlerinin yanı sıra resmi kurumlar ile Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret etti.



Afyonkarahisar İl Defterdar Vekili Murat Toy, Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, Türk Telekom Müdürü Mehmet Murat Usluer, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Civelek, Afyonkarahisar Musiki Cemiyeti'ni ziyaret eden Çetinkaya projelerini anlatarak istek ve talepleri dinledi.



VATANDAŞ TALEP EDECEK, BİZLER YERİNE GİTERCEĞİZ

Sabahları esnaf ziyaretlerinde bulanarak esnafla birlikte kahvaltı eden istek ve talepleri dinleyen MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya daha sonra Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Odalarını ziyaret ederek toplumun tüm kesimlerine projelerini anlatıyor. Çavuşbaş, Ataköy ve Selçuklu mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulanarak önce sorunları dinleyerek sonra projelerini anlatan Çetinkaya, "Her zaman söylüyoruz, amacımız laf değil, iş üretmek. Gittiğimiz her yerde söylüyorum, artık siyasetçi konuşup vatandaşımız dinlemeyecek ben buna karşıyım. Vatandaş konuşacak siyasetçi çözüm üretecek. Bu güne kadar laf üreten siyasetçiler gördük artık sistem bizimle değişiyor laf değil iş üretilecek. Ben değil, biz olarak bir araya geliyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız sorunlarını aktarıyorlar. Biz sorunları dinliyor ve not alıyoruz. Ancak bu sorunları dinlemek not almak yeterli değil. Sorunların çözümünü ön getiren projeleri vatandaşlarımıza aktarıp projelerimize de yine vatandaşlarımızla istişare ederek yön veriyoruz." ifadelerini kullandı.



VİZYON PROJELERLE GELİYORUZ

Gittiği her bölgede esnafın ve vatandaşların samimi ve sıcak ilgisiyle karşılaşan Çetinkaya, "Vatandaşlarımızın partimize ve şahsımıza gösterdiği teveccüh, sıcaklık, samimiyet ve kararlılığa layık olmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Projelerimizle çalışmalarımızla vizyonumuzu ortaya koyacağız. Vizyon projelerle geliyoruz. Şehrimizle ilgili korkularımız ve kaygılarımız var. Çocuklarımız var, geleceklerini imar etmek zorundayız. Bunun için çok çalışmamız lazım." dedi.



Başkan Adayı Çetinkaya'ya ziyaretlerinde MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Temsilcisi A. Timur Bayram ve çok sayıda partili eşlik etti.