Web sitelerinin kurumsal ve bireysel alanda daha etkili bir şekilde ve güvenilir faaliyetlerini sürdürebilmeleri için hosting, domain ve sunucu hizmetlerinden yararlanmaları gerekir. Web sitesi sahiplerinin bu aşamada kendi bireysel işlemlerinin yanı sıra daha profesyonel hizmet arayışına girdikleri bilinir. Hayalhosting şirketi bu kısımda müşterilerin ilgisini çekecek hizmetleri ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. Prafik olarak https://hayalhosting.com adresinden ulaşmanız da mümkündür. VDS sunucu hizmetleri, Cloud çözüm paketleri, hızlı hosting işlemleri vb. daha pek çok alanda müşterilerinin memnuniyetini sağlayan bir firmadır.

VDS Sunucuları ile Altyapınızı Güçlendirin

Hayalhosting şirketinin sunduğu en önemli hizmetlerden birisi olan sanal sunucu hizmetleri dahilinde tek tıkla kolay kurulum sağlanır. VDS sunucu hizmetlerinin yer aldığı bu alanda müşterilerin kendilerine uygun olan paket seçeneklerinden yararlanabilmeleri mümkün olur. Web sitesinin alt yapısının güçlendirilmesi için sanal sunucuya ihtiyaç duyması ile başlayan bu süreç, Hayal Host şirketinin uzman ekibi ile devam ederek alt yapısı sağlam bir web sitesi oluşumu sağlanır. Autovm paneli üzerinden web sitesinde VDS sunucuları kurmak sadece 1 dakika alır. Çok daha fazla detaya https://hayalhosting.com/vds-sunucu/ bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Web Hosting Hizmetleri

Hosting hizmetlerinin tek bir panel bünyesinde toplanması ile daha kolay bir kullanım ara yüzünün oluşturulması Hayal Host şirketinin yenilikçi bir yaklaşım kullandığının kanıtıdır. CloudLinux - CageFS ile birlikte LiteSpeed LSCache'nin mükemmel birleşimi sonrası web hosting hizmetlerinin en kısa yoldan hayata geçirilmesi sağlanmıştır. Hayal Host şirketini tercih ettiğiniz anda web sitenizin yeni hosting içerisine ücretsiz bir şekilde taşınması sağlanır. Üstelik şirket sadece tek web sitesi ile sınırlı kalmadan diğer web siteleriniz için de ücretsiz taşıma işlemi gerçekleştirir.

Wordpress Hosting Hizmetleri

Şirketin sunduğu hosting hizmetleri dahilinde verilen alternatif seçeneklerden birisi Wordpress hosting şeklindedir. Bir web sitesinin kurumsal alt yapıya sahip olması açısından geliştirilen bu hosting modeli;

cPanel

Yüksek IO

NVME SSD

Anında Kurulum

Hot Spare Teknoloji

Ücretsiz Ömür boyu SSL

Ücretsiz 7/24 Destek

Tek Tıkla Kurulum gibi imkanlar sağlar. 

Hayal Host şirketi müşterilerine hemen her hizmet kapsamında ömür boyu SSL desteği sunar. Bu destek söz konusu web sitesinin koruma duvarları ile dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı korunmasını sağlar.

Reseller Hosting Hizmetleri

Hosting hizmetleri kapsamında firma üzerinden alınabilecek bir diğer hizmet modeli reseller hosting olarak bilinir. Linux alt yapı sistemi ile birlikte verilen bu hizmet bir çok paket dahilinde müşterilerin bilgisine sunulmuştur. Reseller hosting hizmeti kapsamında yer alan paketler her bütçeye uygun bir şekilde düzenlenmiştir. Hayal Host şirketi rakiplerinin aksine hem güvenilir hem de ekonomik bir hizmet sunarak müşterilerinin memnuniyetini toplamayı başarmıştır. Yüksek güvenlik ve limitsiz özellikler ile web sitesinin keyfini çıkarmak mümkün olur.

Hayalhosting ile Web Sitenizi Geliştirin

Web sitelerinin daha güvenilir bir alt yapıya sahip olması demek hem kurumsal kimlikte hem de bireysel kimlikte söz konusu sitenin daha fazla trafik çekmesi demektir. Hayal Host şirketi bu anlamda müşterilerinin beklentilerini karşılayarak güçlü sunucu hizmetleri sunar. Yüksek güvenlik ile beraber hosting ve sunucu hizmetlerinin anında aktif hale getirilmesi de Hayal Host şirketinin müşteri güvenliğini ön planda tuttuğunun bir kanıtıdır.