rnrnBOLVADİN KURUCAOVA KÖYÜ’NE İKİ MİLYONLUK YATIRIMrnrnAfyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine bağlı Kurucaova Köyü’nün alt yapı ve üst yapı yatırımı için 2 milyon TL ödenek geldiği bildirildi.rn3 Şubat ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

BOLVADİN KURUCAOVA KÖYÜ’NE İKİ MİLYONLUK YATIRIM Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesine bağlı Kurucaova Köyü’nün alt yapı ve üst yapı yatırımı için 2 milyon TL ödenek geldiği bildirildi.
3 Şubat 2002’de Bolvadin ve çevresinin yaşadığı deprem sonrası zarar gören Kurucaova Köyü’ne Afet İşleri Daire Başkanlığından 2 milyon TL ödenek geldi. İki aşama halinde gerçekleştirilen ihalenin ilk ayağında 69 bin 580 metrekare kilitli parke taşı, 3 bin 200 metre bordür ve 3 bin 300 metre kanalizasyon işi ihale edildiği bildirildi.
Artık köylerin de büyük çaplı hizmetler alabileceğinin en büyük örneğini teşkil ettiğini belirten Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bolvadin Köylere Hizmet Götürme Birliğinin tarihindeki en büyük ihale olduğunu, paranın sadece Kurucaova Köyü’nün alt yapı ve üst yapı işlerinde harcanılmak üzere tahsis edildiğini, projenin ikinci ayağında ise köy kabristanı, çocuk oyun park grupları ve ilave parke taşı döşeme ihalelerin yapılacağını belirtti. Köylere Hizmet Götürme Birlik Üyeleri huzurunda 5 firmanın katıldığı ihaleyi Halitoğlu Beton San.Tic.Ltd.Şti. üstlendi.