CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin kürsü dokunulmazlığı hariç bütün dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istediklerini bildirdi.rnrnCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar ziyaretleri kapsamında Emirdağ’da ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin kürsü dokunulmazlığı hariç bütün dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istediklerini bildirdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar ziyaretleri kapsamında Emirdağ’da vatandaşlarla kahvehanede bir araya geldi. Bir kahvehanede vatandaşlarla ve partililerle çay içen Kılıçdaroğlu, yaşlı bir adamın, ‘CHP, MHP ve AK Parti ile bir olup terör meselesini bir çözün’ demesi üzerine, Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:
“Bir kişi CHP’den milletvekili adayı olmak istiyorum derse, ondan, önce biz bir vekalet alırız. Dedi ki o kişi, ben milletvekili seçilince dokunulmazlıklarımın kaldırılmasına şimdiden razıyım ve imza atıyorum. Biz dokunulmazlıkların kaldırılmasını en baştan beri daha seçim olmadan savunan bir partiyiz. Bugün de savunuyoruz. Dokunulmazlıklar kalksın diyoruz. Kürsü dokunulmazlığı hariç. Onun dışında kürsünün dışında dokunulmazlık olmamalı. AK Parti, MHP evet diyorsa kürsü dokunulmazlığı hariç bütün dokunulmazlıklar kalksın diyorsa biz evet diyoruz. Herkesin önünde söylüyorum. Medyanın önünde söylüyorum. Terörün bitirilmesini istiyoruz. Hepimiz istiyoruz. O zaman çözümün adresi neresidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir. Orada oturalım tartışalım. Hem Suriye hem de Türkiye konusu tartışalım.”