Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Şampiyonu olan ve Avrupa Şampiyonasında dereceye giren sporcuları makamında kabul etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

 Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Şampiyonu olan ve Avrupa Şampiyonasında dereceye giren sporcuları makamında kabul etti.

       2021 Türkiye Şampiyonu olan 25-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Sofya kentinde U-15 Serbest Grekoromen ve Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonasında Avrupa 2.’si olan Fatma Yılmaz ile 25-30 Mayıs 2021 tarihler arasında Bulgaristan’ın Sofya kentinde U-15 Serbest Grekoromen ve Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonasında Avrupa 5’si olan Hava Konca, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'i makamında ziyaret etti. 

       Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Bulgaristan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonluğu'nda başarılar diledi.Sporcuların yetişmesinde emeği geçen başta Antrenör Yakup Yağcı olmak üzere ailelerini tebrik eden Zeybek Başkan, güreşçilerimize her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

        Başkan Yardımcımız Murat Öner ve Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Sami Çetinaktı’nın da katıldığı ziyarette Antrenör Yakup Yağcı, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.Ziyaret sonunda Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek sporcularımızaiçerisinde hediye internet yüklü kartvizitler ile çeşitli hediyeler verdi.