Türkiye'de spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla uzman antrenörler tarafından vatandaşlara sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla düzenlenen 'Koşabiliyorken Koş' projesi hayata geçiyor.rnrnrnrnGençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Türkiye’de spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla uzman antrenörler tarafından vatandaşlara sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla düzenlenen ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi hayata geçiyor. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde düzenlenen ‘Koşabiliyorken Koş’ Projesi’nin her yaş grubuna açık olduğu, amacın herkese spor yaptırabilmek olduğu belirtilirken, Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek proje, 25 Nisan günü saat 18.00’de açılış ile hayata geçirilecek. Sağlıklı ve bilinçli spor yapmak isteyen Afyonkarahisarlı’ların kayıt formunu Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden temin edebileceklerini kaydedildi.
Üç dönem halinde devam edecek proje ile Türkiye’de spor kültürünün yaygınlaştırılması ve vatandaşların sağlıklı bir şekilde spor yapmasının hedeflendiği ve projenin Nisan-Aralık ayları arasında gerçekleştirileceği ifade edildi.