Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sandıklı İlçesi'nde esnaf ve vatandaşları dinledi. Köksal, "AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan perişan hale gelen esnaf ve vatandaşlardan helallik istiyor. 1,5 yıldır mağdur olan milyonlarca insan sana nasıl helallik verecek" dedi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Köksal: Mağdur olan vatandaş nasıl helallik verecek?

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sandıklı İlçesi'nde esnaf ve vatandaşları dinledi. Köksal, "AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan perişan hale gelen esnaf ve vatandaşlardan helallik istiyor. 1,5 yıldır mağdur olan milyonlarca insan sana nasıl helallik verecek" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP Sandıklı İlçe Başkanı ve partililerle birlikte sosyal mesafe kurallarına büyük titizlik göstererek ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları yerinde dinledi.

VATANDAŞ TEMEL İHTİYAÇLARINI KARŞILAYAMAZ HALE GELDİ...
Sorunlarını anlatan esnaf ve vatandaşları dinleyen Milletvekili Köksal, "Esnafımız ülkemizin orta direği, ekonomimizin can damarıdır. Ancak yönetilemeyen bir Türkiye var. Esnafta vatandaşlarımızda derin bir endişe içerisindeler. Ülkemizde halkımızın büyük bir çoğunluğu ekonomik olarak geçinemez hale geldi. Milyonlarca genç işsizimizde çabası. Esnafımızda vatandaşlarımızda elektrik, su, doğalgaz, dükkan ve ev kirası, mutfak, market masrafı gibi temel ihtiyaçları karşılayamaz haledeler. Ekonomideki kötü gidişatın üstüne gelen pandemi ülkemizi ekonomik çöküşe sürüklemeye devam ediyor. Türkiye'nin dört bir tarafında sorunlar aynı. 17 günlük tam kapanmanın ardından AKP'nin aldığı kararlara güler misin, ağlar mısın..! AVM'ler açık, çay bahçeleri, kıraathaneler kapalı. Kimse bu durumu anlayamıyor. AKP Saraya milyonlarca lira harcarken pandemi sürecinde vatandaşına gereken desteği vermezken, yandaşı ihya etmeye devam ediyor. Halkımız bunları görüyor ve gereken cevabı sandıkta verecek." dedi.

SARAYDAKİ HAYATLA, HALKIN YAŞADIĞI HAYAT ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR!
Sıkıntıların her geçen gün çığ gibi büyüdüğünün önemle altını çizen Milletvekili Köksal, "1,5 yılı bulan pandemi sürecinde esnafa cüzi bir miktar destekte bulunuldu. Esnaf bununla kirasını mı, kredisini mi, elektriğini mi, suyu mu, vergisi mi ödesin. Yoksa evine ekmek mi götürsün? Nereye gitsem sorunlar hep aynı. Keza vatandaşa yapılan hiç bir şey yok. Bunun üstüne 128 milyar dolar nereye gitti diye soruyoruz cevap yok. Liyakatın olmadığı yerde yönetim beklenemez. Halkımız ekonomik sıkıntı içerisinde yiyecek ekmek bulmak için çabalarken, AKP'liler keyif içende yaşıyorlar. Saraydaki hayatla, halkımızın hayatı aynı değil!" ifadelerini kullandı.

BÖYLE DEVLET YÖNETİLMEZ
AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın perişan hale gelen vatandaşlardan “helallik” istediğini kaydeden Köksal, "Aylardır dükkanları kapalı olan esnaf, evine ekmek götürmekte zorluk çeken vatandaşlarımız, emekli, çiftçi, sanayici, milyonlarca genç işsiz nasıl helallik verecek? Böyle devlet yönetilmez. Ben ve tüm CHP'li milletvekillerimiz, tabandan tavana tüm partililerimiz esnafımızın ve vatandaşlarımızın sözcülüğünü yapmaya, sorunlarını dinleyip bunları her platformda konuşmaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle vatandaşlarımızın desteği ile iktidar olduğumuzda da gereğini yapacağız. CHP iktidarında tüm sorunları vatandaşlarımızla birlikte çözeceğiz." şeklinde konuştu.

Milletvekili Köksal, esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından beraberindeki partililerle birlikte Sandıklı Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanını ziyaret ederek, pandemi döneminde esnafın yaşadığı sıkıntılar ile tam kapanma döneminde yaşanan mağduriyetleri dinledi.