TSYD Futbol Turnuvası’na katılan takımlar önceki gün büyük bir heyecanla Kocatepe Spor Kompleksi’ne gelirken, Saha Sorumlusu İbrahim Yılmaz’ın sorumsuzca tavırları sporseverleri üzdü.



Beyaz grupta yer alan ATSO ve AKÜ takımları, müsabakanın oynanacağı D7 Sahasına geldiklerinde sahanın hazır olmadığı saha içinde ek kale direklerinin bulunduğunu görüldüler. TSYD yetkililerinin durumu sahalardan sorumlu belediye çalışanı İbrahim Yılmaz’a ilettiklerinde ise “Turnuvayı siz düzenliyorsunuz” gibi komik bir savunma ile karşı karşıya kaldılar.



İbrahim Yılmaz’ın özrü kabahatinden beter dedirten bu sözlerine tepki gösteren basın mensupları, “Bu tesislerde sözde yönetici olan İbrahim Yılmaz bilmiyorsa hatırlatalım. Söz konusu spor tesisleri devletimiz tarafından spora hizmet vermesi için milyonlar harcanarak eksiksiz olarak Belediye Başkanlığı’na işletilmek üzere teslim edildi. Spor sahalarının en güzel şekilde spora hizmet etmesi için de Belediye Başkanı onlarca personelini burada görevlendirdi. Başkan, Afyon’a büyük bir hizmet veriyor. Görev bilinci taşımayan beceriksiz çalışan yüzünden belediye eleştiriye maruz kalmamalı. Turnuvaya katılan sporcular buraya maç yapmaya geldiler. Senin görevin olan sahaları maça hazırlamaya değil İbrahim Yılmaz!   Başkan yardımcın ile ilgilenmen hürmette kusur etmemen çok doğal ancak asli görevlerini unutma. Zira bundan sonra gözümüz hep üstünde olacak” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

Kocatepe Spor Kompleksi’nde başlayan turnuva öncesi, saha ortasında bulunan kale direklerini kenara sporcular taşıdı.