İYİ Parti haftalık basın toplantısında konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak üç proje daha açıkladı

 
İyi Parti haftalık basın açıklaması İl Başkanı Mehmet İnkaya’nın değerlendirmeleri ile başladı. İnkaya konuşmasında; belli olan belediye başkan adaylarını açıkladı. İnkaya, “Afyonkarahisar Belediye başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Dinar Belediye Başkan Adayı Saffet Acar, Sandıklı Belediye Başkan Adayı Asım Orhan, Çobanlar Belediye Başkan Adayı Sefa Değirmen, Kızılören Belediye Başkan Adayı Ali Kocapınar adaylarımızdır. Diğer ilçelerde aday belirleme çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Millet denetleyecek

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak ise üç proje açıkladı. Koçak, Afyonkarahisar Belediyesinde asgari ücret ile çalışanlarının maaşlarının 2 bin 300 TL olacağını, bu ücretleri nisan ayından itibaren ödemeleri yapacaklarını ifade etti. Koçak, belediyeyi şeffaf belediyecilik anlayışı ile yöneteceklerini, İnternet ortamında halkın tüm gider ve gelir kalemlerini görebileceklerini, devletin denetiminden önce milletin denetimine gireceklerini ayrıca belediye çalışanlarının ekmeği ile oynanmayacağını söyledi.

Cazibe merkezi olacağız

İkinci proje olarak Pazar yerlerini cazibe alanı haline getireceklerini ifade eden Dr. Mahmut Koçak, “Pazar yerlerimizi cazibe merkezleri haline getireceğiz. Kapalı alanları genişleteceğiz. Sağlıklı alanlar haline getireceğiz. Hem pazarcı esnafımızın sağlığını düşünürken hem de halkımızın sağlıklı ürünlere ucuza ulaşmasını sağlayacağız. Mahallelerimizi sosyal alalarla donatacağız. Kütüphaneler ve 4-6 yaş arası kreşler ile mahallerimizde trafiğe kapalı çocuk oyun sokakları oluşturacağız” dedi.

Ücretsiz mezar tahsisi

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak üçüncü proje olarak İhtiyaç sahiplerine ücretsiz Mezar yeri tahsis edeceklerini söyledi. Koçak, “Belediye Başkan olduğumuz zaman uygun bir mezarlık alanı belirleyerek halkımızın hizmetine sunacağınız. İstanbul, Ankara şehirlerde olduğu gibi sıra halinde mezar yerlerini ücretsiz tahsis edeceğiz, cenaze evine üç gün süre ile taziye çadırı kuracağız, yemek dahil tüm cenaze giderleri belediye tarafından karşılanacak” dedi.