KOÇAK, ‘’DERDİMİZ KOLTUK DEĞİL, ESERLER BIRAKMAK’’

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı



 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın bugün düzenlenen basın toplantısında konuşan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut KOÇAK ne kadar eğitimli olunursa olunsun milletten alınacak öğrenilecek çok şey olduğu vurgusunda bulundu. Konuşmasında Diyarbakır’da gerçekleşen hain saldırı sonucu şehit olan polis memurumuzun ailesine de başsağlığı diledi ve üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi;  ‘’şehitlerimizin emanetlerini hiçbir zaman hainlere boğdurmayız boğdurmayacağız da’’ .

Konuşmasında Afyonkarahisar’a odaklandığını belirten KOÇAK ‘’Afyonkarahisar’ımızın geleceğini inşa etmeye, Afyonkarahisar’ımızı huzurlu, yaşanılabilir bir kent haline dönüştürmeye kararlıyız’’ dedi.

‘’BU MEMLEKTE BİR TEK ÇİVİ DAHİ ÇIKAN VARSA HEPSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’

‘’Afyonkarahisar’ımızla kucaklaşmamız hızla devam ediyor vatandaşlarımızı ev ev, dükkân dükkân, mahalle mahalle gezerek sorunlarını dinliyoruz önerilerini alıyoruz. Her açtığımız kapının arkasında bir işsiz kardeşimizle karşılaşıyoruz. Türkiye’nin sıkıntılarının artık yerelde ki insanlarımıza kadar sirayet ettiğini görüyoruz. Biz bu memlekete bir tek çivi dahi çakan varsa hepsine teşekkür ediyoruz’’ diyerek geçmişte görev yapmış tüm belediye başkanlarına da teşekkür etti.

Hizmet odaklı, hoşgörülü ve millete örnek olacak bir belediyeciliği benimsediğini belirten KOÇAK yarım kalan projeler üzerinde çalıştığını, vatandaş hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun bu iyilik hareketiyle hep birlikte Afyonkarahisar’a nefes aldırmak istediklerini, edep ve hoşgörü çerçevesinde bir seçim kampanyası gerçekleştirecekleri noktasına da değindi.

KOÇAK konuşmasının son kısmında şu sözlere yer verdi ‘’Milletimize söz veriyorum hiçbir ayrım yapmadan Afyonkarahisar’ımızın yüzde yüzünü kucaklayacağım,  Allah çıktığımız bu yolda milletimize en güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin bizim derdimiz koltuk değil bizim derdimiz arkamızda eserler bırakmak, bunun dışında hiç bir gayemiz yok hiçbir nefsanî tutum içerisinde değiliz. Afyonkarahisar’a hizmet için yola çıktık’’dedi. KOÇAK soruları olan basın mensuplarının sorularını cevaplandırarak konuşmasına son verdi.