Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan haftalık basın toplantısında ülke ve yerel gündemi değerlendirdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan haftalık basın toplantısında ülke ve yerel gündemi değerlendirdi.

“Sanatçı değil, piyon-istsin”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili haddi aşan bir açıklama yapan piyon-ist Fazıl Say’a tepki gösteren Kocacan, “Fazıl Say diye bilinen sanatçı kimliği taşıyan ancak sanat ve sanatçı olma vasfı bulunmayan batı hayranı ve sanatını bizim milletimizi temsil eden değil, hayranlık duyduğu batı mensubiyetinin müziğini içine sindiren ve bizim necip milletimizin ahlakı değerleriyle değil, batının piyon-istliğini yapan sanat fukarası bir kişilik, sizden ve sizin gibilerden sanata ve sanat camiasına hayır gelmez, gelemez. Siz Genel Başkanımıza bu şekilde konuşabilecek karakter, cibilliyet ve cesarete sahip biri değilsiniz. Sizin İP’inizin kimin elinde olduğunu bilmek zor değil. Hem İslami değerlere hemde bu şekilde algı operasyonu oluşturmaya çalışan, CHP ve Ekrem İmamoğlu’na yağdanlık yaptığınız belli, sanat icra ederken de denge dışı hal ve tavrınız bunu göstermektedir. Size ve sizin gibilere tavsiyem odurki, kendinizi nerede iyi hissediyorsanız sanatınızı o ülke de içinize sindirerek yaşamınızdır. Yoksa Maazallah sesim çıksın diye uğraşırken, o sesin başkaca ayıplarını ortaya dökmesin. Sanatçısın, sanatınla kal”

“Milletimiz 2023 yılında Zillet İttifakına fırsat vermeyecek”
Türk Milleti, 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Zillet ittifakına fırsat vermeyeceğini söyleyen Kocacan, “MHP Türk Milletinin sesidir, ruhudur, varlık garantisidir. MHP her daim varlığını hissettirmiş, geleceğe ışık yakmış, ileriyi göstermiş ve Milletimizin nefesi olmuştur. Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi, ‘Önce ülkem’ diyerek, Cumhur İttifakı ruhu ile yolumuza devam etmekteyiz. MHP, ne yaptığını, ne istediğini, nerede duracağını, nerede harekete geçeceğini çok iyi bilir ve bunun için ne kimsenin aklına, ne tavsiyesine ihtiyacı yoktur. MHP’nin siyasi menfaatler üzerinden hesap yaptığını düşünmek dahi büyük bir yanılgıdır. Lider Devlet Bahçeli Beyefendi, net biçimde pazarlık içinde olunmadığını söylemiştir. MHP’nin hiç kimseden bir beklentisi, bir çıkar arayışı yoktur ve olmayacaktır. Cumhur İttifakı, var gücüyle 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerine hazırlanıyor.  Türk Milleti 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Zillet ittifakına fırsat vermeyecektir. Emanetini ehline mutlaka verecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın”

“Karne hediyeleri Ülkü Ocakları’ndan”
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın önderliğinde ülke genelinde çocuklara karne hediyesi verildiğini de söyleyen Kocacan, “ülkü ocaklarımız çocuklarımızın eğitim alanında önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor. Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı, çocuklara karne hediyesi olarak ‘Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak2023’ hediye ediyor. Ülkü Ocaklarımız, Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi adına Türk gençliğine karne hediyesi olarak Odak2023 dağıtıyor. Karnesini alan gençlerimiz karne hediyelerini kendilerine en yakın Ülkü Ocaklarına giderek temin edebilirler.  Odak2023, okuma hızını artıran odaklanma seviyelerini yükselten ve Türk gençliğine sınavlarında başarı sağlayan yapay zekâ teknolojisi ile üretilmiş bir eğitim programıdır. Fırsat verilen gençlerimizin her şeyi yapabilecek kudrette olacağını biliyor, karnesinde zayıf olan öğrencilerimizin üzülmemelerini temenni ediyorum”

“MHP Teşkilatları olarak, ‘albikere.com’u destekliyoruz”
Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde kurulan ‘albikere.com’ Türkiye’nin en önemli alışveriş siteleri biri olma yolunda hızlarla ilerlemeye devam ettiğini söyleyen Kocacan, “MHP Teşkilatları olarak ‘albikere.com’a destek vermeye devam edeceğiz.  Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in öncülüğünde faaliyete geçen ‘albikere.com’ ile her alışverişte bir öğrenciye burs imkânı sağlıyor. Ayrıca öğrencilerin ve üreten kadınların hayatlarına dokunuyor.  Buradan tüm vatandaşlarımıza seslenerek alış verişlerinizi ‘albikere.com’dan yapmalarını tavsiye ediyorum”