HDI Sigorta Afyon Belediyespor Koçu Faruk Beşok, gelişim göstermek isteyen genç oyuncular için Afyon'un ideal bir ortama sahip olduğunu söyledi.

Geçmiş yıllarda Afyon kadrosunda yer alan oyuncuların basketbollarını geliştirerek iyi transferler yaptığına işaret eden Beşok şöyle konuştu:

"Daha önce ligde oynamış, ligin dinamiklerini ve zorluklarını bilen Shannon Shorter, Eric Buckner ve TJ Campbell'ın yanına yerli ve yabancı genç oyuncuları aldık. Afyon hem dinlenmek, hem basketbol oynamak için ideal bir kent. Bu nedenle genç oyuncularımızın sezon içinde gelişeceğine ve kendilerine değer katacağına inanıyoruz.

Ayberk Olmaz potansiyelini gösterememiş bir oyuncu. Onun bu sezon çok büyük çıkış yapacağını umuyorum. Ergi Tırpancı da beklediğimizden fazla katkı vereceğini antrenmanlarda ortaya koyuyor. Merthan Mutlu ve Efe Beşok da çıkış yakalayabilecek gençler. Aynı şekilde Donatas Tarolis ve Mihajlo Andric'in de gelişim göstereceğinden eminim. Açıkçası ben bu kadroya çok güveniyorum.

İlk başta hedefimiz ligi alt sıralardan uzak bölgede götürmek. Hedef maçlarını kazanmak bizi farklı yerlere taşıyabilir."