ING Basketbol Süper Ligi’nin 23. haftasında Anadolu Efes’i deviren HDI Sigorta Afyon Belediyespor’da Koç Can Sevim maç sonunda konuştu.

Gözden kaçırmayın

Maç Sonrası Çıkan Olaylarla ilgili 12 Kişi Gözaltına Alındı Maç Sonrası Çıkan Olaylarla ilgili 12 Kişi Gözaltına Alındı

ING Basketbol Süper Ligi’nin 23. haftasında Anadolu Efes’i deviren HDI Sigorta Afyon Belediyespor’da Koç Can Sevim maç sonunda konuştu.


Anadolu Efes’e çok büyük saygı duyduklarının altını çizen Koç Can Sevim, takımının savunma performansına da dikkat çekti ve şunları söyledi:

“Bizim açımızdan çok büyük bir galibiyet. Sezonun en büyük galibiyeti. Tabii ki Anadolu Efes çok güçlü bir takım ve onlara büyük saygı duyuyoruz. Ergin hocama da çok büyük saygı duyuyoruz, takıma da çok büyük saygı duyuyoruz. Çift maç haftasından geldikleri için yorgun olabileceklerini ve bazı oyuncularını dinlendirmeyi tercih edebileceklerini biliyorduk. Bu yüzden de şansımızı en iyi şekilde değerlendirmek istedik. Çok değerli, çok önemli, çok büyük bir galibiyet aldık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum bu kadar istekli ve arzulu oynadıkları için. İkinci yarıda özellikle savunmada da gayet iyiydik. Kaybettiğimiz kötü maçlar olmuştu. Bu maç umarım onları telafi eder bir yere kadar ve bizim için yeni bir başlangıç olur.”

Takımın yıldızlarından Egemen Güven ise şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle bütün takımı tebrik ederim. Aslında söylenecek çok bir şey yok. Sonuçta Avrupa’nın en büyük takımlarından birini devirdik içeride. İnanıyorduk, bu hafta çok iyi çalıştık. Her hafta çok iyi çalışıyoruz ama bu hafta ekstra konsantre olduk. Geçen hafta kötü bir mağlubiyet almıştık Büyükçekmece karşısında. Bu hafta daha çok konsantre olduk. Galibiyetten ötürü tüm takımı, koç ekibini ve takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.”