Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan Avrupa Birliği projesi KOBİ Akademisi, Dünya Gazetesi’nde yer aldı. Gazetede KOBİ Akademisi’nin içeriğinden bahsedildi

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Erasmus+ çerçevesinde hazırlanan, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen KOBİ Akademisi projesine, ekonominin nabzını tutan Dünya Gazetesi’nde yer verildi.

 

SERTESER VE HALİSDEMİR’İN GÖRÜŞLERİ AKTARILDI

 

Dünya Gazetesi’ndeki haberde Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir’in görüşleri aktarıldı.

 

KOBİ AKADEMİSİ PROJESİ NEDİR?

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından uygulanmaya başlanan KOBİ Akademisi projesi kapsamında KOBİ’lere finansa erişim ve finans yönetimi alanlarında eğitim verilmesi öngörülüyor. Projenin yerli ortakları Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı, Başkent Üniversitesi, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, MKV Danışmanlık Şirketi olarak belirlenirken, Finlandiya’dan Turku Üniversitesi ile İspanya’dan Meus Danışmanlık Şirketi projenin yabancı ortakları oldu.