Afyonkarahisar’da kırtasiye ürünleri satan NOKTA Kırtasiye, Koronavirüs önlemleri kapsamında okullara ara verilmesi ve çocukların evden çıkamaması nedeniyle evlere kadar kırtasiye hizmeti sunuyor.



Korona virüs önlemleri kapsamında geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 16 Mart’tan  30 Nisana kadar okullara ara verilmesinin ardından evlerden dışarı çıkamayan çocuklara ve öğrencilere yönelik ilimizde 2. Dumlupınar Caddesinde hizmet veren Nokta Kırtasiye firması da evlere servis uygulaması başlattı. 



Kırtasiye yetkilisi Davut Ulu, yaptığı açıklamada “Koronavirüs tedbirleri kapsamında evdekal kampanyaları kapsamında insanlarımız evlerinde. Biz de bu tedbirlere bir katkımız olsun diye düşündük. Onun için toplum sağlığı adına vatandaşlarımızın istediği kırtasiye malzemelerini evlerine, işyerlerine kadar ücretsiz götürüyoruz. Servislerimizden ücret talep etmiyoruz. Vatandaşlarımız, esnafımız kırtasiye ihtiyacını telefonla bize iletsizler istedikleri malzemeyi kapılarına götürüyoruz. Ödemeyi de kapılarında alıyoruz" dedi.



Nokta Kırtasiye yetkilisi Hasbi Yıldırım da "Ailelerin istedikleri oyun gruplarını, akıl oyunlarını, boyama kitaplarını, tatilde çocukların güzel vakit geçirebilecekleri malzemeyi de temin edip evlere servis yapıyoruz. Vatandaşlarımız çekinmeden bize başvursunlar, telefonla ya da whatsappla ulaşsınlar." dedi.



Nokta Kırtasiye'ye kapıya servisi için ulaşılabilecek telefon ve whatsapp numaraları:



0272 212 07 52 (Telefonla)

0535 792 78 68 (Davut bey) (Whatsapp)

0541 246 96 02 (Hasbi bey) ((Whatsapp)