Afyonkarahisar dinamik bir şehir. Sayın Valimiz Gökmen Çiçek de, Afyon’da göreve başlarken bunu ifade etmişti ve “Bu şehre vali olmak zor, çünkü bu dinamik şehirde çok çalışmak zorundasınız” mealinde sözler söylemişti.

Sevgili Valimizin, ilimize bir vizyon kattığı, zaten dinamik olan bu şehre daha da hareket kazandırdığı çok doğru, bu gerçeği herkes kabul ediyor, sayın Valimiz çalışmaları, icraatları ve yaptıklarıyla bütün kesimler tarafından takdir ediliyor.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek de öyle… Eleştiriler, serzenişler elbette olacak. Ama Başkan Zeybek de duruşu, samimiyeti ve gayretiyle her kesimin takdirini kazanıyor.

Ama, şehrin gelişimi ve dinamizmi yönünde bu iki lider isme uyum sağlayamayan, bu vizyona ters düşen, bilinçli ya da bilinçsiz yavaşlatan isimler de maalesef var.

Biz de, Afyonhaber olarak, Afyonkarahisar’ın gelişimi, tanıtımı, yatırımlar noktasında büyük çaba harcayan bu iki lider isme uyum sağlayamayan isimlerin, kurumların yaptıklarını, söylediklerini eleştiriyoruz, eleştirmeye de devam edeceğiz.

Çünkü biz Afyonkarahisar’ı seviyoruz.

Afyonkarahisar bizim kırmızı çizgilerimizden bir tanesi, belki de en önemlisi.

Şehrini iki önde geleni, iki lideri, şehrin olumlu yönde tanıtımı için gece gündüz çalışırken, birilerinin bu tempoyu düşürecek, bu tempoya haksızlık edecek şeyler yapmasına gönlümüz razı değil.

Sayın Valimizi seviyoruz, takdir ediyoruz, alkışlıyoruz… O’nun ilimiz, şehrimiz için bir şans olduğunu düşünüyoruz…

Aynı duyguları Sayın Belediye Başkanımız için de taşıyoruz.

Valimizin ve belediye başkanımızın Afyonkarahisar’a hizmet noktasında samimiyetini, vizyonunu, gayretini, çabasını takdir ediyor, alkışlıyoruz… Onların ekip arkadaşlarının da bu hıza uyum sağlamalarını, bu güce katkı vermelerini bekliyoruz…

Hasılı…

Afyonkarahisar’ımızın olumsuz ve nahoş şeylerle gündeme gelmesine gönlümüz razı değil… Afyonkarahisar, bizim kırmızı çizgimiz… Kim ki, bu markaya zarar verirse, zarar verecek icraatlar yaparsa biz Afyonhaber olarak o kişinin, o kurumun ve zihniyetinin karşısında dururuz, kim olursa olsun!..