Kimse Yok Mu Derneği, Afyonkaraisar'da oluşturduğu iyilik noktalarında ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet verecek.rnrnKimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu yaptığı açıklamada, her yıl ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Kimse Yok Mu Derneği, Afyonkaraisar’da oluşturduğu iyilik noktalarında ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet verecek. Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında merkezde ve derneğin yanındaki boş alanda 500 kişilik iftar çadırı kurduklarını bildirdi. Çadırlarda sahur için kaplarını getiren vatandaşlara sahur yemeğini de verdiklerini belirten Çobanoğlu, ”Yeni bir uygulama başlattık. Merkezdeki çadırımız sabit kalmak şartıyla ilçelerimizde ihtiyaç doğabilin yerlerde iftar vereceğiz. Çavuşbaş veya Necip Fazıl okuma salonlarındaki çocuklara ve ailelerine iftar vermeyi düşünüyoruz. Bunun yanında ilçelerimizde de ‘iyilik noktaları’ açmaya başladık. İlk iyilik noktasını da Sandıklı’da açacağız. Gıda ve giysi noktası olacak. İyilik noktamızın’ yan tarafında 400 vatandaşımıza iftar yemeği vereceğiz. Artık yardımlarımızı Afyonkarahisar’dan değil de oradaki açtığımız mağazalarımızdan yapacağız. Bu mağazalar gıda market ve giysi mağazası şeklinde olacak. Oradaki gönüllü iyilik noktası sorumlumuz kendilerine gelen müracaatları değerlendirip oradan ihtiyaç sahiplerine direk yardım yapacak. Bizde Afyonkarahisar’dan maddi manevi giyim, gıda yönünde katkı sağlamaya çalışacağız” dedi.
‘İyilik noktası’nın ikincisini Bolvadin’de açmayı düşündüklerini anlatan Çobanoğlu, “Bunun yanında da iftar sevincini bütün ilçelerde duyurmak istiyoruz. 27 Temmuz Cuma günü Sultandağı’nda belediyemiz ve Kimse Yok Mu Derneği işbirliğiyle iftar yemeği vereceğiz. Bu ilçelerimizle daha sıcak ilişkiler kurmalıyız. Sultandağı’nda da bir iyilik noktası açmamız gerekiyor” diye konuştu. İhtiyaç sahibi olan herkesin kendilerine müracaat edebileceklerini belirten Çobanoğlu, kendilerine müracaat eden ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını bildirdi. Çobanoğlu, önümüzdeki haftalarda Afyonkarahisar’ın 17 ilçesinde ve Isparta’da iftar yemeği vermeyi düşündüklerini sözlerine ekledi.