AYGÜN’ÜN PKK TARAFINDAN KAÇIRILMASI
Afyonkarahisar’da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanına yaklaşan bir şehit ağabeyi, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün kaçırılmasıyla ilgili olarak, “Bu adamın kaçırılışı baştan danışıklı dövüş, ben inanmıyorum” dedi. Kılıçdaroğlu, şehit ağabeyine cevap vermeden yanından ayrıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bir kahvehanede çay içen Kılıçdaroğlu, ilçeden ayrılmak üzere seçim otobüsüne binerken kendisine seslenen bir şehit ağabeyi ile ayaküstü sohbet etti.
Şehit ağabeyi Bekir Şahan, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün PKK’lı teröristler tarafından kaçırılması olayını yorumlamasını istedi. “Hüseyin Aygün Bey’i hala yanınızda tutacak mısınız merak ediyorum?” şeklindeki şehit ağabeyi Şahan’ın sorusunu cevaplayan Kılıçdaroğlu, “Bak kardeşim seninle eğri oturup doğru konuşalım. Hüseyin Aygün ne söyledi” diye soru ile cevap verdi. Şehit ağabeyinin “Ne söylemedi ki dağdakiler bizim kardeşlerimizin iyi insanlar gibi sözleri var” demesi üzerine partililer, Kılıçdaroğlu’na cevap verdirtmedi.
Kılıçdaroğlu’nun yanından uzaklaştığını gören şehit ağabeyi Şahan, “Kaçırmadılar efendim. Bu adamın kaçırılışı baştan danışıklı dövüş, ben inanmıyorum” diye sitem etti. Kılıçdaroğlu ise, sözün üzerine yoluna devam etti. ALİ KEMAL AKAN (İHA)